Strandby er helt ideel for de, der søger fredfyldt natur og autentiske oplevelser. Storbyliv i miniformat inden for kort køreafstand, spændende seværdigheder samt dejlige, børnevenlige strande og mange dejlige udflugtsmål og aktivitetsmuligheder. Strandby og omegn byder på noget for enhver smag og alder.
Vælg mellem 159 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer beliggende på en 2.500 m² stor naturgrund i Strandby.
Sommerhus til 6 personer beliggende på en 2.500 m² stor naturgrund i Strandby, kun 600 m fra havet. Til huset hører en en 50 m² stor åben terrasse og en 12 m² overdækket terrasse. Emne nr. 121-41-0103

Strandby er en lille hyggelig og rolig fiskerby i naturskønne Vendsyssel beliggende omkring 6 km nordvest for Frederikshavn. Omdrejningspunktet er havnen, hvor det maritime liv omfatter alt fra lystbådehavn, små joller til store fiskekuttere. Er I morgenfriske på jeres ferie venter der jer en helt speciel oplevelse, hvis I deltager i den offentlige fiskeauktion på Strandby Havn. Den finder sted kl. 7.00 på hverdage – og i sommermånederne desuden kl. 9.30. Turister er meget velkomne til både at overvære og selv byde, blot man husker at tage hensyn til de professionelle opkøbere og de kørende trucks i området.

En anden måde at få friskfangede fisk på menuen er ved lystfiskeri fra Strandby Nordre Mole. Her har man mulighed for at fange torsk, ising, rødspætte, ål, hornfisk og makrel. Obligatorisk fiskekort kan erhverves på Frederikshavn Turistbureau.

Et herligt udflugtsmål for hele familien på en skøn sommerdag er en af de dejlige, hvide, børnevenlige sandstrande med klitter, som findes både nord og syd for Strandby. Den nordlige af strandene har klassifikationen Blåt Flag, gode parkeringsforhold, toiletfaciliteter samt en lang rampe, der gør det muligt for både kørestolsbrugere og barnevogne at komme helt ned til vandet. Nyd også at gå en dejlig aftentur langs vandkanten til lyden af sagte bølgeskvulp og med en flot solnedgang i horisonten.

Frederikshavn, ca. 10 km syd for Strandby, byder på mange spændende oplevelser året rundt.
Faktisk kan I finde meget af det, I normalt forbinder med en storby, i Frederikshavn. Her er et godt udvalg af spændende butikker, kulturtilbud, natteliv og gode spisesteder. Om sommeren er ”palmestranden” naturligvis et stort tilløbsstykke, mens der året rundt er garanti for høje lufttemperaturer samt herlig, varmt vand i Frederikshavn Svømmehal, der også har faciliteter som dampbad og saunagus at byde på.

I Frederikshavns sydlige udkant ligger Bangsbo-området, en idyllisk kulturperle, der igennem generationer har været et yndet udflugtsmål for hele familien. Den hyggelige gamle herregård er i dag indrettet som museum med spændende og lærerige udstillinger. I den tilhørende park er anlagt en botanisk have. Bangsbo-området omfatter desuden en naturlegeplads og dyrehave samt Bangsbo Fort og Bunkermuseet, der består af 70 bunkere opført under Anden Verdenskrig og Den kolde Krig.

Året rundt kan I nyde et aktivt friluftsliv og opleve naturen på tæt hold i området omkring Strandby og Frederikshavn. Eksempelvis er her særdeles gode muligheder for forskellig former for cykling. Pak en dejlig madkurv, og tag hele familien med på skøn og oplevelsesrig udflugt sammen ad de små veje, uden tung trafik og med god plads og tid til at nyde den smukke natur. Er I til mountainbike kan I lade jer udfordre i det kuperede terræn, lige som der er et stort udbud af vandreruter både i skoven, ved stranden og gennem ådalen.

Privat sommerhusudlejning Strandby - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Strandby er ejet af private. Af samme årsag kan man i virkeligheden udelukkende leje et privat sommerhus Strandby. Når du vælger at leje sommerhus privat Strandby hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service i alle sommerhusområder via vores partnere. Sommerhus privat udlejning Strandby? Svaret er lige ud ad landevejen: Lej sommerhus privat Strandby hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Strandby
På dette site vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse Strandby. Feline har samlet sommerhuse Strandby fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget nemmere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Strandby på ét sted!

Leje af sommerhus Strandby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Strandby med præcis den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Strandby har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Strandby nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Strandby - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Strandby. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Strandby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Strandby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Strandby her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Strandby, et feriehus Strandby eller en feriebolig Strandby er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Strandby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Strandby nu!

Vælg mellem 159 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Frederikshavn

    Frederikshavn er en lille storby, der har alt, der skal til en dejlig familieferie. Bo i fredelige og rolige omgivelser tæt på skøn natur, der indbyder til en aktiv ferie. Ta' fiskestangen med til lystbådehavne og kysten, besøg museer og seværdigheder for hele familien og oplev egnens historie. Nyd at have masser af tid til hinanden, og slik sol på en vaskeægte palmestrand med tropisk stemning.
    Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i udkanten af Frederikshavn.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.