Gå en tur på stranden og slap af ved synet af det rolige vand. Mærk den friske havluft og betragt de mange fugle, der holder til i området. Snør vandrestøvlerne eller hop i sadlen og tag på oplevelse i det skønne landskab med skove, klitplantager og hede. Jerup ligger tæt på skønne feriebyer med havnemiljø og shopping, børnevenlige attraktioner og seværdigheder. Et godt valg til en familieferie.
Vælg mellem 280 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Jerup.
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Jerup, ved den milde østkyst, hvor man finder nogle af de mest børnevenlige strande i Nordeuropa. I de små gade i Hals finder man velassorterede butikker og forretninger. Emne nr. 130-A20619

Naturen er en af Jerups helt store aktiver. Nyd freden, roen og den uforstyrrede natur på en cykel- eller vandretur ad afmærkede stier og småveje i smukke bøge- og løvskove. Ålbæk Klitplantage er mere end 100 år gammel. Her vokser især fyrretræer, men også egekrat, som stammer fra den oprindelige egeskov. På turistbureauet i Frederikshavn kan I hente kort over 60 km cykelruter.

Den dejlige børnevenlige strand er den helt perfekte ramme om en dag i samvær med familien med hygge, afslapning og leg med børnene i det fredelige lave vand. Stranden er velegnet til drageflyvning og windsurfing, og her er masser af smukke sten og skaller. Der er p-plads lige i nærheden, men ønsker I at tage bilen med ned på stranden, er det også tilladt.

Der er også dejlig strand i Strandby. Man kan komme til stranden direkte fra havnen, men også fra Nørrevej, hvor der er gode p-forhold og en lang rampe, så også kørestole og barnevogne kan komme på stranden. I klart vejr kan man se kysten helt til Skagen samt øgruppen ”Hirsholmene”, som er overvintrings- og ynglested for flere fuglearter. Følger I stranden ca. 1 km mod Jerup, kommer I til et stenrev, hvor Rugholm Å løber ud i Kattegat. Her kan I se en række arkæologiske fund, som stammer fra en jernalder offerplads. Ved stenrevet er der desuden gode muligheder for havørredfiskeri i sæsonen.

Havnen er omdrejningspunktet i den hyggelige fiskerby Strandby. Oplev den hyggelige lystbådehavn, og de morgenfriske kan overvære en fiskeauktion. Gå en tur i den spændende gamle bydel og se de interessante kirker. Køb friske fisk og skaldyr direkte fra fiskerbådene eller i fiskerhusene. Vil I hellere selv fange aftensmaden, kan I leje en båd og købe fiskeudstyr her. I Strandby er der tradition for markeder og festivaler, hvor fisk er hovedtemaet.

Kysten, molerne og åerne i Nordjylland inviterer til fiskeoplevelser, hvor også børnene kan være med, og de vil elske at fiske krabber mellem stenene. Foretrækker I put & take søer, kan bl.a. Lerbæk Fiskepark mellem Strandby og Frederikshavn anbefales. Blandt de tre fiskesøer, I finder her, er Europas største put & tak sø. Der er ingen fangstbegrænsninger, så bare kast jer ud i det. Her er borde og bænke, hvor I kan spise madpakken, rensebord, en kiosk med både forfriskninger og grejbutik.

Kan I li’ at se på fugle, vil I kunne lide Jerup. Bag hovedvejen ligger de gamle tørvegrave, hvor både traner og natravne yngler, og ved stranden er der et stort fuglereservat. I den uforstyrrede natur er der oddere og krondyr i store flokke. Tæt på Rønnerhavnen mellem Strandby og Frederikshavn kan man opleve måger, gæs, ænder og skarver, ligesom vadefuglene samles her på forårs- og efterårstrækket.

Og så er der jo lige Ørnereservatet i Bindslev, der er enestående i Europa, og som i de sidste 35 år har haft mere end 1,5 million besøgende fra hele verden. Se de store nordiske rovfugle, som kongeørn, havørn, jagtfalk og vandrefalk vise eksempler på deres fremragende jagtteknikker og samarbejde med mennesket. En jagtteknik og et samarbejde, som de gamle grækere, vikingerne og ikke mindst alverdens konger og adelige har hyldet i årtusinder.

Hvad enten man er vild med dyr eller botanik, er Bangsbo-område i Frederikshavn en ren oase. I skoven er der motionsstier, hjortevildt og egern, samt en nyrenoveret naturlegeplads. Besøg Bangsbo Museum og nyd en tur rundt i den smukke gammel herregård. I tilbygningerne kan I se en stor udstilling fra 2. Verdenskrig, køretøjer gennem tiderne og ikke mindst det flotte Ellingåskib.

Planlægger I en udflugt, bør I besøge Råbjerg Mile, der er Danmarks største vandreklit. Milen flytter sig med vinden op til 15 m årligt i øst-nordøstlig retning, og der er en fantastiske udsigt på milens top.

Skagen er et mekka af kunst og historie, smukke gamle gule huse og feriestemning. Besøg Skagens Museum, Anchers Hus og Drachmanns Hus, nyd en forfriskning på lystbådehavnen og ta’ med Sandormen en tur ud på Grenen.

Går turen til Hirtshals, må I besøge Nordeuropas største akvarium, Nordsø Oceanarium og Bunkermuseet Hirtshals, der er Danmarks eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig, som er åbent for publikum.

Børnene vil elske at bruge en dag i Forlystelsesparken Fårup Sommerland. Parken er Danmarks ældste Sommerland og kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark i 2015.

Leje af sommerhus i Jerup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du altid kan finde og leje et sommerhus i Jerup med præcis den beliggenhed, du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Jerup har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Jerup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Jerup - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Jerup. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Jerup. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Jerup hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Jerup her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Jerup, et feriehus i Jerup eller en feriebolig i Jerup, er der ingen, der har en lavere pris, end vi har. Feline giver dig ferie i Jerup til en go´,pris - altid!

Lej dit sommerhus i Jerup nu!

Vælg mellem 280 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Meget lægger bade strand
Bratten
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
God privat beliggenhed. Acceptabel afstand til strand, natur og seværdigheder
Bratten
3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Vild hyggeligt område. De store kun delvist "passede" grunde gjorde at man næsten følte at man boede i en skov. Elskede stilheden
Bratten
6 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Området er relativt tæt på Skagen.
Napstjært
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Den skønneste strand, tæt på skov og byer.
Bratten

Andre artikler

  1. Sommerhus Frederikshavn

    Frederikshavn er en lille storby, der har alt, der skal til en dejlig familieferie. Bo i fredelige og rolige omgivelser tæt på skøn natur, der indbyder til en aktiv ferie. Ta' fiskestangen med til lystbådehavne og kysten, besøg museer og seværdigheder for hele familien og oplev egnens historie. Nyd at have masser af tid til hinanden, og slik sol på en vaskeægte palmestrand med tropisk stemning.
    Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i udkanten af Frederikshavn.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland