Økologiens Have i Odder
Rørthvej 132
8300 Odder
86545400
Vælg mellem 309 sommerhuse

Økologiens Have i Odder er Nordens største økologiske besøgs- og demonstrationshave

Besøg haven og få en god oplevelse, inspiration og en dejlig dag for hele familien

Gennem de mere end tyve år, haven har eksisteret, er der på grundens ca. 12 ha groet en have frem, som viser kvaliteterne i økologisk jord- og havebrug. De fine haveanlæg har over to tusinde forskellige planter og stor biodiversitet.

Haven er opdelt i følgende områder: urtehave, birkelund, naturhaverne, frugt- og vinhave, køkkenhave, væksthusdomer, parcelhushave, havelyst, haverummet og skovhave med vandhul. Hvert område er helt unikt både mht. beplantningen men også de insekter, området tiltrækker.

I havens store tunnelvæksthus sælges et varieret og spændende udvalg af økologiske planter, som selvfølgelig er dyrket helt uden brug af pesticider og kunstgødning: stauder, krydderurter og krydderurtefrø, sommerblomster, klatreplanter, og et væld af grøntsager, grøntsagsfrø og -planter. Ofte arter og sorter, der ikke sælges andre steder. Her kan også købes såjord, priklejord, pottemuld og økologiske gødninger af komposteret hønsemøg og af lupiner. Derudover et udvalg af forskellige såbakker, planteskilte, planteskeer, knive m.m.

For børnene er der mange sjove aktiviteter, som f.eks. de søde klappedyr, kørsel i æseltrukket vogn, pony ridning, mad over bål og gode legemuligheder. Gennem hele sæsonen vil der desuden være mange forskellige arrangementer.

Åbningstider: Alle hverdage året rundt kl. 10 – 15. Weekender, helligdage og skoleferier fra skærtorsdag til uge 42 kl. 10 – 17.

Vælg mellem 309 sommerhuse

Andre artikler om Odder

  • Sommerhus Odder

    Odder er pragtfuldt sted for familier, der kan glæde sig til kilometervis af skønne, børnevenlig sandstrande. Lystfiskere vil føle at de er kommet til det rene eldorado, og der venter mange hyggelige timer med shopping og oplevelse i Odder by. Tag også børnene med en tur i den største økologiske have, som findes i Skandinavien.
    Dette rummelige feriehus til 6 personer finder man ved Kysing Næs, Odder. Huset ligger i et attraktivt område ikke langt fra skov og strand.
  • Sommerhus Odder Dyngby Havvej

    Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Odder Dyngby Havvej. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Odder