Sommerhusudlejning - Lej sommerhus til din ferie her!

Sommerhuse i hele Danmark og Europa - enkelt og sikkert

Søg

Rejsemål
Periode
27.117 emner

Last Minute tilbud på sommerhuse i Danmark

En sikker hjemmeside

Når du booker sommerhuse gennem Feline handler du sikkert

Inspiration

Tid til hinanden

Glæd dig til en skøn ferie med dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden og børnene. Vores service er et gratis tilbud til alle som er på udkig efter et sommerhus, et feriehus eller en feriebolig.

Udlejning af sommerhuse - Det største udvalg

Hos Feline har vi samlet sommerhuse og ferieboliger fra mere end 50 udlejningsbureauer i ind- og udland. Det giver dig det største, samlede udvalg af sommerhuse. Du får overblik over alle mulighederne, og sparer tid. Du får adgang til ca. 30.000 sommerhuse til leje i Danmark og næsten 100.000 sommerhuse og ferieboliger i hele Europa.

Lej sommerhus med prisgaranti

Du kommer aldrig til at betale for meget når du vælger at leje sommerhus hos Feline – vi garanterer at du altid får markedets laveste pris hos os. Feline er ferie til en go´pris - altid!

Sommerhusudlejning - Enkelt og sikkert

Vores udgangspunkt er at det skal være nemt at finde det helt rigtige sommerhus til udlejning. Når sommerhuset er fundet, skal det være enkelt og sikkert at booke det. Hvis du har spørgsmål omkring sommerhuset er vi klar til at hjælpe på telefon og mail. Det gælder selvfølgelig også når I er kommet af sted. Vores mål er at du og din familie får en vellykket ferie.

Sommerhusudlejning for alle

Vi har haft mere end 2 millioner feriegæster siden 2001. De har alle valgt leje sommerhus i Danmark eller udlandet hos os. Tilliden forpligter – og derfor arbejder vi fortsat hårdt på at levere en vellykket ferie til en go’ pris til alle vores gæster. Vi håber at du også vil være tilfreds med vores service, og glæder os til at byde dig velkommen som gæst hos Feline.

Sommerhuse til enhver pengepung

Vi tilbyder sommerhuse til udlejning i alle prisklasser i hele Danmark og Europa. Du finder alt lige fra små, hyggelige sommerhuse til store luksussommerhuse – og også alt hvad der ligger ind imellem. Priserne varierer efter sæson og beliggenhed, men uanset hvornår du gerne vil af sted, har du altid de bedste chancer for at finde et sommerhus til den pris du vil betale, hos Feline.