Feriehusbyer i Tyskland

Skønne ferieoplevelser og masser af tid til hinanden
Rejsemål
Periode
0 emner

Feriehusbyer

 • Altefähr Rügen

  På vestsiden af den dejlige ø Rügen ligger Altefähr, hvis feriehuse er placeret kun få hundrede meter fra vandet og en skøn, bred sandstrand. Dette vidunderlige område byder på mange aktivitetsmuligheder – I kan bade, surfe, sejle, fiske eller tage på vandre- og cykelture. Nyd også de mange gode spisesteder, som ligger tæt ved. Ferieboligerne ved Altefähr er lyse og moderne, og er sammen med den gode beliggenhed en perfekt ramme for både afslapning og oplevelser for hele familien.

 • Dagebüll

  Den lille hyggelige by Dagebüll ved den nordtyske vesterhavskyst er beliggende kun godt 20 km fra den danske grænse. Feriehusbyen, der er anlagt lige bag diget, har feriehuse i forskellig størrelse med plads fra 2 til 12 personer. Områdets pragtfulde natur kan I få en intens oplevelse af, hvis I tager på cykeltur på diget eller på udflugt til fods igennem den unikke Nationalpark Wattenmeer. Solrige dage kan nydes på badestranden, eller I kan tage færgen og besøge de dejlige vadehavsøer Föhr og Amrum.

 • Friedrichskoog-Spitze

  Ud mod Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer ligger Friedrichskoog med dejlige feriehuse, hvis faciliteter i høj grad ansporer til selvforkælelse og afslapning. Nyd en vidunderlig tur i dampbad, sauna, spa eller egen swimmingpool, og forlæng efterfølgende den gode oplevelse med en forfriskende cykeltur ud i det blå ad det praktiske net af cykelstier, der forgrener sig i området. Friedrichskoog giver optimale betingelser for et ferieophold med fokus på velvære og aktivitet.

 • Ostseeresort Olpenitz

  Olpenitz ligger ved indsejlingen til fjorden Schlei med en fantastisk udsigt over Østersøen. De virkelig eksklusivt indrettede feriehuse har en vidunderlig placering helt tæt på vandet, og for nogle boligers vedkommende er der til med rådighed over tagterrasser og panoramasaunaer. Der er 10 km til den hyggelige havneby Kappeln, der både har seværdigheder, spændende butikker og markeder samt gode restauranter at byde på. Fra havnen i Kappeln er er der mulighed for at sejle på udflugt til Schlesvig og Schleimünde.

 • Prora Solitaire

  Ferielejlighederne i Prora Solitaire på Rügen ligger ganske få meter fra en af øens smukkeste strande. Her er tale om moderne boliger udført i indbydende design, som også byder på helårlig luksus og smukke udsigter. Strandpromenaden neden for har hyggelige, små butikker samt dejlige restauranter og cafeer. Rundt om ferielejlighederne er anlagt et parklignende havelandskab med mange faciliteter, og året rundt kan I benytte det pragtfulde store, indendørs wellness- og fitnessområde, der er til rådighed.

 • Schönhagen

  På den idylliske halvø Schwansen ligger ferieområdet Schönhagen. Her kan I vælge blandt lækre luksushuse med mange forskellige faciliteter. Husene ligger ud til en dejlig børnevenlig badestrand, og Schönhagen er derfor en perfekt destination til bade- og strandliv. Prøv at gå på fossiljagt på den sydlige del af stranden, hvor der af og til falder forsteninger ned fra de stejle klinter. Ved stranden er en skøn legeplads samt beachvollybane, og nærområdet er velegnet til både lystfiskeri og cykleludflugter.

 • Süssauer Strand

  Feriebyen Süssauer Strand ligger naturskønt ud til Østersøen syd for øen Fehmarn. Feriehusene, der har forskellig størrelse, udformning og indretning, er placeret på et ca. 27.000 m2 stort areal. Til området hører godt 800 meter naturstrand samt en dejlig stor legeplads. For lystfiskere er der gode chancer for at fange havørred fra Süssauer Strand. I Sierksdorf (50 km) venter mange skønne oplevelser i forlystelsesparken HANSA-PARK, og i Meereszentrum Fehmarn (29 km) kommer I tæt på hajernes forunderlige verden!

 • Travemünde Priwall

  Halvøen Priwalls sydlige del består af dejlig naturpark, mens feriehusene i den nordlige ende ligger ud til en skøn, hvid sandstrand. Ved havnen lige vest for stranden kan I besøge det flotte museumsskib Passat. Lige overfor ligger Travemünde med sin smukke strandpromenade, havn og atmosfærefyldte, gamle bydel. Feriehusene i Priwall er udført i skandinavisk stil og med komplet udstyr til jeres ferieophold. Deres beliggenhed og indretning giver på en gang både de fordele feriehuse og hotelværelser har.

 • Tropical Islands

  Feriehusene, som er bygget i klassisk, skandinavisk stil med plads til mellem 4 og 8 personer ligger få minutters gang fra det 66.000 m2 store, tropiske badeparadis Tropical Islands Dome. Badelandet giver jer tropelignende omgivelser året rundt suppleret med fantastiske faciliteter som eks. en 27 meter høj vandrutsjebane og et stemningsfyldt laguneafsnit med 32 gr varmt vand. Desuden grænser ferieparken op til idylliske Spreewalds uberørte natur, der er oplagt at nyde på både cykel- og sejlture.

Inspiration

Tid til familien

Et ophold i en feriehusby er et oplagt valg for familier med både store og små børn. Glæd jer til at opleve lokalområdet med dets seværdigheder og attraktioner. Uanset hvilken type ferieoplevelser der passer til din familie, finder du dem nemt her.

Det største udvalg

Hos Feline finder du det største udvalg af feriehusbyer. Det skaber overblik og betyder, at du enkelt og sikkert finde det helt rigtige sted til familiens ferie. Glæd dig til nogle dejlige dage, hvor familien har masser af tid til hinanden.

Prisgaranti

Du kan trygt booke et ophold i en feriehusby hos Feline. Vi står til enhver tid inde for at der ikke er nogen andre bureauer, som har en lavere pris på dit foretrukne feriehus end os. Vores mål er at levere ferie til en go’ pris – og det gælder selvfølgelig også for ophold i en feriehusbyer.

Enkelt og sikkert

Vores mål er at levere en enkel, sikker og sammenhængende service til alle, som søger et feriehus til den kommende ferie. Der er mange muligheder for at søge – og skulle du være i tvivl er vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Feriehuse til alle

Vores store udvalg af feriehuse betyder, at alle som søger et ophold i en feriehusby enkelt og sikkert kan finde det helt rigtige sted hos Feline. Vi har siden 2001 budt velkommen til mere end 2 millioner feriegæster. Vi glæder os til også at dig og din familie velkommen.

Feriehuse til enhver pengepung

Hos os kan du finde feriehuse i mange forskellige prislejer. Uanset hvad dit feriebudget siger, har du derfor de bedste muligheder for at finde et feriehus til en go’ pris hos Feline. Enkelt og sikkert.