Side 1 af 12

 • Alter Meierhof Vitalhotel

  Tag på weekendophold på Alter Meierhof Vitalhotel, hvor orientalsk badekultur og det franske køkken smelter sammen i en fem-stjernet oplevelse Den smukke Flensborg Fjord er et perfekt akkompagnement til hotellet, og området er naturskønt beliggende tæt ved Glücksburg, Tysklands nordligste by.
 • Altes Gymnasium

  Nyd en miniferie i den hyggelige by Husum med slot, havn, gågade med café og et nyt shoppingcenter som kulisse. Altes Gymnasium er et dejligt hotel med luksuriøse værelser. Her venter forkælelse i stilfulde og romantiske omgivelser. Restaurant ”Eucken” serverer lækker mad fra hotellets gourmetkøkken
 • Altes Stahlwerk

  Altes Stahlwerk byder jer på luksus i gamle rammer. Førhen en del af Neumünsters industri, i dag et luksuriøst hotel, der kombinerer rå elegance, rustrødt stål og industrielt design. Restaurant ”1500?C” serverer dejlig mad, og hvis I vil forkæles kulinarisk, kan I bestille bord i restaurant GUSTAVS
 • Best Western Golf Hotel Viborg

  På Golf Hotel Viborg får du en palette af muligheder for aktiviteter, afslapnig og underholdning. Viborg by er en smuk blanding af moderne arkitektur og ældre bevaringsværdige bygninger og ligger i det smukke område hvor Hald Sø, Dollerup Bakker eller Mønsted Kalkgruber er et besøg værd.
 • Best Western KRYB I LY

  Idyl i det Østjyske med perfekt beliggenhed for udflugter i Jylland og Fyn. Den jyske østkyst viser sig fra sin aller skønneste side på strækningen Kolding-Fredericia – Vejle og man kan altid tage en afstikker på en Bridgewalking eller en tur til Hindsgavl Dyrehave for så at slappe af på KRYB I LY KRO.
 • Best Western Plus Hotel Böttcherhof

  Lad dig rive med af det pulserende storbyliv, den martime havnestemning, fantastiske kulturoplevelser som Hamburg til fulde lever op til, så er Best Western Plus Hotel Böttcherhof et rigtig godt valg. Der er muligheder for rundture til lands og vands eller et view fra luften i tårnet af St. Michaelis kirke.
 • Best Western Plus Hotel Fredericia

  Fredericia huser flere af Danmarks største virksomheder og har et stærkt erhvervsliv. Det er især grundet den centrale beliggenhed i trekantsområdet. Dette nyder mange gæster også godt af. Her er du tæt på strand, skov og by. Bor man på Best Western Hotel Fredericia er Den Historiske Miniby et besøg værd.
 • Blokhus Feriecenter

  Blokhus FeriecenterPå Blokhus Feriecenter bor I i ferielejligheder med balkon eller terrasse. Subtropisk badeland, motionsbassin, spa, pool, fitness og wellness er nogle af de faciliteter, der venter.

Side 1 af 12