Emne nr.: 147-EAN846
Emne nr.: 147-EAN846

Uanset hvilken villa du falder for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der venter jer en skøn ferie i en villa med en hyggelig indretning og masser af muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop den villa, der imødekommer dine ønsker, har det stor betydning, at du får så mange villaer at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid har det største udvalg af villaer.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din villa. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Her på portalen er det slet ikke et problem at få et godt overblik over de forskellige villaer med pool, som det er muligt at leje. Vi har nemlig samlet dem alle sammen og har også gjort det nemt og enkelt at søge blandt dem. Det betyder, at du ikke behøver at søge mere end ét sted, og at du derfor kan koncentrere dig om at finde den villa, der matcher netop jeres behov. Når du har fundet det helt rigtige sted, er det lige så nemt og enkelt at leje det.

Adgangen til jeres helt egen pool er en kæmpe fordel, som hele familien vil nyde fuldt ud. Uanset årstiden og vejret er der altid et skønt klima i poolafdelingen, hvor du roligt kan gå ud fra, at familiens yngste medlemmer vil tilbringe en god del af ferien.

Det er ikke noget problem at leje din villa i en periode, der er mindre end en uge. Nogle gange er det rart bare at komme hjemmefra i nogle få dage - og her er en miniferie eller en (forlænget) weekend et rigtig godt valg.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nerja er en af de mest populære feriebyer i Costa del Sol. Udover vidunderlige strande, kan byen også byde på historiske bygninger og et naturskønt bagland.

"Europas balkon" er nok det smukkeste udsigtspunkt i Costa del Sol. Udsigtspunktet har eksisteret siden 1885 og blev opført under Kong Alfonso XII. Der er stadig en statue af monarken på stedet i dag, som er et populært fotomotiv.

Maro er en meget idyllisk kystby, som kun ligger få kilometer fra Nerja. Byen er en af de ældste bebyggelser i Costa del Sol, og det er altid en oplevelse at slentrer gennem de idylliske og blomstersmykkede gader.

Playa del Canuelo er en af de skønneste familiestrande i Nerja. Stranden skråner let ud i vandet og det idylliske bagland er et skyggefuldt tilflugtssted på vandre- og cykelture.

Bjergkæden Almijara stiger nord for landsbyen Nerja. Territoriet er en del af nationalparken og stiger 1.791 m til toppen af Matalas Camas, hvilket giver mulighed for lange gåture eller spændende ture med jeep eller mountainbike.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer din villa til markedets billigste pris her på siden. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde den villa, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en villa, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til din villa.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige krav til den villa, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 318 sommerhuse