Emne nr.: 130-G53114

Der er slet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe en skøn ferie i den villa, du er på jagt efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til de mange, dejlige ferieoplevelser der venter jer.

Når du er på jagt efter en villa til familiens kommende ferie, er det meget vigtigt, at den villa, du vælger, opfylder så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når jagten er forbi, og du har fundet den villa, der skal udgøre rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen overstået. Det klares på uden videre over nettet - nemt og enkelt.

Der findes en lang række skønt beliggende villaer med havudsigt, så du kan frit vælge mellem mange forskellige ferieområder. Uanset hvilken villa du bestemmer dig for, kan du se frem til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, og hvor I kan nyde den betagende udsigt ud over havet.

Din søgning efter ”villa med havudsigt fyn” er lige kommet et stort skridt i den rigtige retning. Du er nemlig kommet til den hjemmeside, hvor du finder det største udvalg af villaer med havudsigt. Kort og godt: Du får overblik over alle mulighederne på ét sted og på samme tid en utrolig nem måde at søge på. Når du har fundet den villa, du ønsker dig, varer det ikke længe at få klaret bookingen. Og herefter er der bare at begynde at tælle dagene, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er 80 km lang og 65 km bred, og her finder man de smukkeste naturområder.

I Jernalderlandsbyen Odins Odense får man et spændende indblik i, hvordan man levede i jernalderen. Her er mange aktiviteter for børnene.

Fjord&Bælt er et kombineret forskningscenter og oplevelsescenter. Her kommer man helt tæt på de dyr, fisk og sæler, der lever i de danske farvande, og man kan være med, når de skal fodres.

Midt i Odense ligger en smuk og fredelig park ved navn Munke Mose. Parken er det dejlig sted at slappe af, gå en tur eller nyde picnikkurven.

Et besøg på Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg tager jer med tilbage til Kong Christian IV's tid. Oplev de herskabelige bygninger, de storslåede parkanlæg og ta' gerne en picknikurv med.

Lige på den anden side af Lillebælt i Fredericia ligger det store indendørs legeland Dinoland. Et godt udflugtsmål på en regnvejrsdag.

Besøg vandslottet Egeskov og oplev forgangne tiders storhed og charme. De smukke renæssancebygninger og det storslåede haveanlæg gør et uforglemmeligt indtryk.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at leje din villa hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores villaer. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer din villa hos os.

Hvis du finder den villa, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 413 sommerhuse