Emne nr.: 526-2754513
Emne nr.: 526-2754513

Uanset hvilken villa du beslutter dig for, kan du roligt se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en villa med en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige udflugter og oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

I din søgning efter en villa er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange villaer som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende villaer.

Når du har fundet den villa, du vil have, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book din villa med det samme, så er alt på plads til en dejlig ferie.

En villa med spa er et garanteret hit blandt hele familien. Her kan børnene hygge sig og plaske i de varme bobler. Når familiens mindste er lagt i seng, kan mor og far nyde roen og lade tankerne flyve.

På Feline Holidays finder I et stort udvalg af villaer, hvor I kan nyde at have jeres egen private spa. Udvælg netop jeres favorit blandt vores mange villaer med spa.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marbella har en historie der går tilbage til den unge stenalder og en tilsvarende mangfoldig arkitektur og kultur, hvilket kan udforskes på en ferie.

Fritidskaptajner kan sejle fra havnen i Marbella, tage på guidede bådture eller selv leje en båd. Et populært mål er lystbådehavnen Puerto Banus, hvor I kan beundre de smukke og riges både.

Marbellas stemningsfulde centrum er Orange Square, hvor der blev plantet træer hele vejen rundt i kanten i 1940 som bærer frugt næsten hele året. Der er adskillige historiske bygninger på pladsen og den nostalgiske charme ved "Plaza de los Naranjos" kan trænge ind på en hyggelige gadecafé.

Over Marbellas tage finder I rooftop baren Belvue. Hvis vejret er godt, kan I se helt til klipperne ved Gibraltar og Afrikas kyst. Om aftenen kan I se en helt fantastisk solnedgang.

Byens rådhus ligger ved Orange Square. Rådhuset blev bygget i 1485 og minder om rådhuset i byen Castilien, men gav afkald på de søjler, der er typisk for denne type bygninger.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din villa.

Hvis du skulle finde den villa, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din villa, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af villaer og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 3 sommerhuse