Emne nr.: 147-EAS006
Emne nr.: 147-EAS006

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, når du lejer en villa, hvor den definitive luksus venter dig. I en villa med luksusindretning venter jeres helt egen pool på jer! Derudover kan jeres villa indeholde andre eftertragtede faciliteter såsom sauna, spa eller måske et aktivitetsrum med sjove familiespil. Læs altid beskrivelsen på den villa, I har kig på, så I ved, hvad I kan se frem til.

Vi anbefaler altid at leje en villa i god tid - og i særlig grad når der er tale om villaer med luksusindretning. Denne form for ferie er meget efterspurgt, og villaerne med luksusfaciliteter bliver hurtigt udlejet op til ferie og helligdage. Når du booker din villa i god tid får det største udvalg!

En villa er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden hundrede procent jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I har lyst til. Hyg jer i jeres foretrukne villa og tag på udflugter i lokalområdet. Der venter jer alle tiders ferie med mange dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter den villa, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende villaer. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde præcis den villa, der passer til din familie.

Når din søgning efter ”villa marbella de luxe” er ved at være ved slut, fordi du har fundet præcis den villa, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din villa i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marbella er en livlig storby i det sydlige Spanien, der garanterer et afvekslende ferieophold og som også er velegnet til badeferier og kulturinteresserede.

Strandpromenaden Paseo Maritimo er byen mest populære promenade. Her kan I gå mere end 6 km og se på strandens livlige aktivitet og havet samt besøge restauranter, butikker og biografer.

De opmærksomme feriegæster vil beundre Marbellas mange monumenter. Ugifte kvinder skal være særligt opmærksomme på Don-Juan monumentet - legenden siger nemlig, at ugifte kvinder vil stå foran alteret inden for et år efter at have gået rundt om monumentet. En ekstra fordel er, at der er en vidunderlig udsigt fra den lille bakke monumentet ligger på.

På et tidligere hospital har det spanske graveringsmuseum i dag åbnet sine porte. Det lille museum er centralt beliggende og nyder godt af et fremragende omdømme, og udover graveringer fra middelalderen kan I også se nutidig graveringskunst. Museet er tilsluttet et bibliotek, hvor I har mulighed for at hyggelæse forskellige kunstfotobøger.

Over Marbellas tage finder I rooftop baren Belvue. Hvis vejret er godt, kan I se helt til klipperne ved Gibraltar og Afrikas kyst. Om aftenen kan I se en helt fantastisk solnedgang.

Marbellas hellige midtpunkt er kirken Mayor de la Encarnation. Selve bygningen stammer fra 1700-tallet, men inventaret er århundreder ældre - både malerierne, figurerne og det historiske orgel er værd at se.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af villaer til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de villaer, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer en villa gennem os.

Hvis du finder den villa, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af en villa, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til din villa.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af villaer og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 64 sommerhuse