Emne nr.: 147-EAT037
Emne nr.: 147-EAT037

Vælg en villa som base for jeres næste ferie. Uanset hvilken villa, I bestemmer jer for, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som blot venter på at blive udforsket.

I forbindelse med din søgning efter ”villa de luxe almunecar” er det af stor betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange villaer som muligt. Det øger nemlig dine chancer for at finde netop den villa, der opfylder dine behov. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er netop, hvad du får her på hjemmesiden; vi har nemlig altid det største udvalg.

Når du har fundet frem til den villa, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Hos Feline Holidays er luksus lig med din egen pool og så selvfølgelig nogle dejlige dage i den villa, du ender med at falde for. Her vil I hurtigt føle, at ferien bliver lidt ekstra lækker og luksuriøs. Desuden er en villa med egen swimming pool ikke alene et garanteret hit blandt familiens børn og unge mennesker - selv de voksne vil nyde den ekstra følelse af luksus, der hurtigt breder sig.

Vi anbefaler altid at leje en villa i god tid - særligt når der er tale om villaer med luksusindretning. Denne form for ferie er meget attraktiv, og villaerne med luksusfaciliteter bliver hurtigt udlejet op til ferie og helligdage. Når du lejer din villa i god tid får det største udvalg!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Almuñécars gamle bymidte indrammer byens nybyggede højhuse. De mange hoteller og lejlighedskomplekser er ideelle til ferieophold af kortere og længere varighed. Costa Tropicals herlige klima er grunden til områdets frodige vegetation, her hvor den andalusiske sol skinner på de lækreste, tropiske frugter; mango, avocado og papaya.

Familieferiens oplagte udflugtssted er vandlandet Aqua Tropic, hvor børnevenlige rutsjebaner, vandfald og legetøj venter på selv de mindste gæster.

I vandparken Aqua Tropic i Almuñécar kan de modige nå svimlende højder i parkens vandrutsjebaner. Her går det nedad med høj hastighed og nogle gange endda ned i dybet i fuldstændigt mørke.

Udover ubegrænset rutsjeri og vandplasken, finder besøgende i Aqua Tropic også en række restauranter, strandbarer og caféer, hvor man kan få fornyet energi. På græsarealerne står liggestole klar til solbadende gæster hvorimod palmerne giver skygge til solmætte kroppe.

Børnefamilier med småbørn kan få sig en hyggelig dag i "Lago Infantil" i Almuñécars vandland. Her kan selv de mindste vandhunde slå sig løs på rutsjebaner og plaske i de børnevenlige bassiner.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af villaer til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de villaer, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker en villa hos os.

Skulle du finde den villa, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 34 sommerhuse