Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Det behøver hverken at være svært eller uoverskueligt at finde og leje en villa med pool. Du behøver heller ikke at lede på flere forskellige hjemmesider, hvor du skal starte forfra hver gang. Hos Feline Holidays er det både nemt og enkelt. Vi har samlet alle villaer på én portal og gjort det nemt at søge blandt dem. Det giver dig overblik og sparer dig for bunker af tid - og selve bookingen er også hurtigt overstået.

Adgangen til jeres egen pool er en stor fordel, som I alle vil nyde fuldt ud. Uanset årstiden og vejret vil der altid være et skønt klima i poolafdelingen, hvor du roligt kan regne med, at familiens yngste medlemmer vil tilbringe en god del af ferien.

Behovet for lige at komme af sted hjemmefra melder sig nogle gange i løbet af året, også uden for de almindelige ferieperioder. Her kan det være så godt som umuligt at slippe væk en hel uge, når I alle har en travl kalender. Men det findes der heldigvis råd for. En weekend eller miniferie på 3-4 dage kan gøre underværker, og det er meget nemmere at finde plads til nogle få dages ferie.

Det bedste ved at leje en villa er, at man hurtigt føler sig hjemme. Den individuelle indretning og alle de oplevelser, der venter jer i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i den villa, I har besluttet jer for, helt unik.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig den villa, der imødekommer dine krav, har det stor betydning, at du får så mange villaer at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid tilbyder det største udvalg af villaer.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den villa, der matcher jeres ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mere end 800 kilometer kyst gør Andalusien til et populært rejsemål for strandferie.

Flotte, lavvandede strande med krystalklart vand gør Andalusien til det perfekte ferieområde for familier med babyer og småbørn.

Costa de la Luz er et populært område for kitesurfere. Deres kulørte drager skaber et smukt og legende billede langs stranden.

Den stærke vind gør Tarifas strande langs Adriaterhavskysten til et populært hotspot for windsurfere, der kommer hertil fra hele Europa.

Kun opdelt af en smal gangsti mødes Middelhavet og Atlanterhavet i Tarifa.

Andalusiens Atlanterhavskyst troner ud for Middelhavets ferieområder med sine brede naturstrande.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den villa, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde den villa, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller du har spørgsmål omkring en villa, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til din villa.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af villaer og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2.801 sommerhuse