Emne nr.: 090-38981

Det forhold, at I får alverdens tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en afgørende del af glæden ved at holde ferie i en feriebolig. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede feriebolig og de ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

I din søgning efter en feriebolig er det af stor betydning for dig, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af ferieboliger angår, er du kommet til det bedste sted. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du kan finde det største udvalg af ferieboliger. Dag ud og dag ind, hele året rundt.

Når søgningen er ovre, og du har fundet netop den feriebolig, der matcher dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage, og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den klares nemt og enkelt over nettet.

Du sparer 10% eller mere

Du vil altid opnå en besparelse på min. 10% af lejeprisen, når du lejer en feriebolig med Last Minute rabat. Af og til kan du dog være så heldig at få en endnu større besparelse på den feriebolig, der skal danne rammen om den kommende ferie.

Vi tilbyder til hver en tid det mest omfattende udvalg af ferieboliger til nedsat pris, og derfor har du de bedste muligheder for at finde et godt tilbud hos os.

Hvornår kan jeg spare flest penge?

Nogle gange forekommer det, at en lejer bliver nødt til at aflyse ferien med få dages varsel. Når det sker, ser vi tit nogle meget store nedslag i prisen, fordi der ikke er ret mange dage til ankomstdatoen. Ellers er det sådan, at Last Minute rabatter tidligst opstår, når en ejer kan se, at der er 28 dage eller mindre til en periode, hvor vedkommendes feriebolig mod forventning ikke er blevet udlejet.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

I lyset af at det er 100 procent op til de enkelte ejere at afgøre, om de vil sænke prisen på deres feriebolig, kan vi ikke sige, at der på et givent tidspunkt vil være et bestemt antal nedsatte ferieboliger i et bestemt ferieområde.

Sådan kommer du videre, hvis der ikke er nogen aktuelle Last Minute tilbud

Hvis du skulle være landet på denne side på et tidspunkt af året, hvor der kun er få - eller måske endog slet ingen - Last Minute ferieboliger, råder vi dig til at udvide det geografiske område, du søger i. Jo bredere det er, jo flere nedsatte ferieboliger vil du få at vælge mellem. Som en sidegevinst stiger chancen for at finde en feriebolig med ekstra stor rabat i takt med, at du kigger på et større område.

Book dit Last Minute tilbud når du finder det

Der er mange om buddet, når det gælder nedsatte ferieboliger. Derfor tilråder vi, at du straks gennemfører bookingen, når du har fundet den feriebolig, der imødekommer dine ønsker til pris, beliggenhed, størrelse m.v.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ærø ligger i Østersøen og er omgivet af Fyn, Langeland og Als og mod syd den tyske delstat Schleswig-Holstein.

Overalt på Ærø er der fine afmærkede vandreruter af forskellig længde og sværhedsgrad.

Vil I gerne være aktive, når I holder ferie, er der masser af tilbud på Ærø.

Kommer I til Ærø i slutningen af juli, kan I opleve Ærø Jazz Festival i Ærøskøbing.

Matroser og vandhunde er der masser af i Marstal. Her ligger både søfartsskolen og det maritime museum.

Ærø er ikke landfast med andre dele af Danmark. Dette er med til at begrænse trafikken på øen og skabe dem drømmeagtige stemning, der findes her.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle ferieboliger. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker din feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til den feriebolig, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 13 sommerhuse