Emne nr.: 160-E2041

Ferietid er familietid. Den fortravlede hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

I din søgning efter ”store luksus sommerhuse fyn” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen gennemført. Det klares på ingen tid over nettet - nemt og enkelt.

Hos Feline Holidays dækker store huse alt fra 12 personer og op. Når I lejer et sommerhus i denne størrelse, kan I være sikre på, at der er plads til jer alle. Der vil altid være stole, senge og service, der tilsvarer det personantal, som huset tillader. I behøver derfor ikke at proppe bilen med ting, I alligevel ikke skal bruge. I et sommerhus med masser af plads omkring jer, kan hele familien hygge sig sammen.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at sommerhusene med plads til 12 personer og derover er attraktive året rundt. Med den viden kan I nemlig begynde at lede efter et sommerhus i god tid, inden årets familiearrangement løber af stablen. Uanset om I søger et sommerhus til 2-3 familier eller 8-10 familier, kan I altid finde det største udvalg på Feline Holidays..

Skal I fejre en særlig begivenhed, eller må ferien bare gerne indeholde noget ekstra? Så book et sommerhus med luksusindretning. Her får I jeres egen swimmingpool til afslapning og velvære eller svømning og sjove vandlege. Det er helt op til jer, hvad I bruger tiden til i det sommerhus med luksusindretning, I ender med at falde for.

Når I arrangerer ferien i et sommerhus med luksusindretning, er det en god ide at være tidligt ude. Denne type sommerhuse er nemlig populære året rundt. Få det største udvalg af sommerhuse at vælge imellem, når I booker ferien i god tid. Så er der også endnu længere tid, hvor I kan gå og glæde jer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er en del af region Syddanmark. Øen har en maritim charme, og imponerer med historiske lokalsamfund med uberørte strande.

Ta' ud på både smuk og hyggelig tur med det historiske skib M/S Helge og oplev de danske kyster fra søsiden.

Hvert år i august finder den sensationelle blomsterfestival sted i Odense - en lysende farvepragt i harmoni med gribende Open Air-koncerter.

Fra Middelfart kan I tage på den mest interessant sejltur langs de fynske kyster, nemlig en "marsvintur" med Geleasen Aventutra. Takket være den tilstedeværende lytteenhed ombord, kan I lytte med til marsvinenes indbyrdes kommunikation.

Midt i Odense ligger en smuk og fredelig park ved navn Munke Mose. Parken er det dejlig sted at slappe af, gå en tur eller nyde picnikkurven.

I Fredericia, et smut over Lillebæltsbroen, ligger Madsby Legepark med masser af sjov for hele familien. Det udendørs legeland er gratis, og her er underholdning nok til en hel dag.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 36 sommerhuse