Emne nr.: 160-E2003

Er I ved at leje en feriebolig til årets familiefest? Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når hele familien skal samles. Glem alt om stress og jag derhjemme og benyt jer af muligheden for at booke en feriebolig. I den feriebolig, I bestemmer jer for at booke, vil der med sikkerhed være plads til jer alle, og dermed er der en bekymring mindre at spekulere over.

Når I skal bruge en feriebolig i forbindelse med familieferien eller måske et større årligt arrangement med vennerne, er det altid en god ide at booke så tidligt som muligt. Ferieboliger med plads til mange personer er meget efterspurgte - særligt i forbindelse med højtider og ferier. Når I booker i god tid, er der større chance for at finde det helt rigtige sted til jeres arrangement.

I afgør selv, hvad ferien skal byde på, når I booker en feriebolig. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, I gerne vil opleve. Måske er I mere til hygge i den feriebolig, I ender med at booke.

Når du søger efter en feriebolig til familiens kommende ferie, er det af stor betydning, at den feriebolig, du bestemmer dig for, imødekommer så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt din feriebolig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del foregår uden videre over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sine 2985 km2 er Fyn Danmarks næststørste ø - kun overgået af Sjælland

I Terrariet Vissenbjerg kan man møde Skandinaviens største samling af insekter, skorpioner, krybdyr, padder og edderkopper.

I Faaborg kan I nyde den karakteristiske atmosfære af de gamle fynske handelsbyer med deres historiske bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Faaborgs moderne bybillede inkluderer i dag mange fine butikker, restauranter og caféer.

Det er altid spændende at tage på en udflugt til et af de mere end 100 slotte og herregårde, der er spredt over hele øen.

Oplev Europas største bisonfarm med mere end 400 af de imponerende amerikanske dyr. Ditlevsdal Bison Farm tilbyder noget så eksklusivt som bisonsafari om sommeren - en ferieoplevelse af de helt store.

Midt i Odense ligger en smuk og fredelig park ved navn Munke Mose. Parken er det dejlig sted at slappe af, gå en tur eller nyde picnikkurven.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du aldrig kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 62 sommerhuse