Emne nr.: 084-M64585

Når du vælger et sommerhus til ferien eller weekendturen, kan du være sikker på, at der venter mange dejlige timer med familien eller vennerne forude. Om I foretrækker aktiviteter og oplevelser i nærområdet eller I hellere vil hygge jer i det sommerhus, I har lejet, er helt op til jer.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue en lang række forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der passer til din familie.

Når søgningen er slut, og du har fundet netop det sommerhus, der opfylder dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Når du har en stor mængde af sommerhuse til weekendophold at vælge mellem, har du også de bedste chancer for at finde de helt ideelle rammer om det kommende weekendophold. Her på hjemmesiden finder du altid det største udvalg, så her har du også de bedste chancer for at finde præcis det sommerhus, du drømmer om. Det er både nemt og enkelt.

Du kan øge det antal af sommerhuse, du kan vælge mellem, når du vælger mindst 3 overnatninger. Det vil give dig mange flere muligheder - og prisen vil typisk være den samme, hvad enten du vælger 2 eller 3 overnatninger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er 80 km lang og 65 km bred, og her finder man de smukkeste naturområder.

Odense Bunkermuseum var oprindelig en atomsikret kommandocentral under den kolde krig. En spændende oplevelser for alle historie interesserede.

I Odense kan man besøge H.C. Andersens Hus, hvor den berømte digter og forfatter blev født. Huset er i dag et museum, og man kan her bl.a. se mange dokumenter fra forfatterens hånd.

Lige på den anden side af Lillebælt i Fredericia ligger det store indendørs legeland Dinoland. Et godt udflugtsmål på en regnvejrsdag.

I Terrariet Vissenbjerg kan man møde Skandinaviens største samling af insekter, skorpioner, krybdyr, padder og edderkopper.

Æbelø ud for den nordfynske kyst er ubeboet af mennesker. Man kan gå derover til fods, og det er en fornøjelse at møde den uberørte natur og dyrene i deres naturlige omgivelser.

I Funky Monkey Park i Odense er der trætopsbaner i særklasse. Uandet alder og færdigheder er her klatrebaner for alle.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 509 sommerhuse