Emne nr.: 130-G53114

Når du ved at organisere familiens kommende ferie, siger det sig selv, at der skal være plads til alle. Hunden skal naturligvis også med; ferien ville ikke være den samme uden den. Du kan være 100% sikker på, at I alle vil nyde at have rigeligt med plads og frisk luft omkring jer.

Sommerhusene med husdyr tilladt, du finder her på siden, har plads til mellem 1 og 4 husdyr. Find det sommerhus med husdyr tilladt, der passer til netop din familie på Feline Holidays.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der er lagt op til en dejlig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhusudlejning fyn med hund”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afvekslende ferie i de smukkeste omgivelser på familievenlige Fyn, som har romantiske byer og hyggelige sommerhuse.

Besøg vandslottet Egeskov og oplev forgangne tiders storhed og charme. De smukke renæssancebygninger og det storslåede haveanlæg gør et uforglemmeligt indtryk.

På Dansk Jernbanemuseum i Odense kan Fyns yngste feriegæster sælge togbilletter på børnebanegården og øve sig ved signalhuset.

I Faaborg kan I nyde den karakteristiske atmosfære af de gamle fynske handelsbyer med deres historiske bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Faaborgs moderne bybillede inkluderer i dag mange fine butikker, restauranter og caféer.

Den attraktive ferieø Fyn er, takket være sit 1000 km lange stinetværk, perfekt at udforske på cykel.

Nord for Faaborg indbyder det kuperede naturområde Svanninge Bakker med sine tætte skove og over 125 forskellige plantearter til lange vandreture.

Det er bestemt værd at besøge det romantiske renæssance-vandslot Egeskov Slot, der er præget af middelalderen og er omgivet af en enorm have.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 299 sommerhuse