Emne nr.: 090-30978

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det passer til familiens ønsker. Hvad er vigtigst for jer, når I booker et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og aldeles op til jer.

I din søgning efter et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en skøn ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Det er intet problem at finde et sommerhus til det weekendophold, du er ved at arrangere, her på siden. Vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af sommerhuse til weekendophold, så her får du de bedste muligheder for at finde det helt rigtige sted. Nemt og enkelt.

Vi råder til hver en tid alle til at søge efter et weekendophold med mindst 3 overnatninger. Når du gør det, øger du nemlig den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem. Det skyldes simpelthen, at antallet af sommerhuse, hvor man kan vælge 2 overnatninger, er begrænset. Med en ekstra overnatning får du derfor flere sommerhuse at vælge imellem. En yderligere fordel er, at det som regel ikke vil koste mere at vælge 3 overnatninger frem for 2.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På Ærø venter der jer ægte idyllisk ø-hygge - helt perfekt til en familieferie.

En sejltur i måneskin - mere romantisk bliver det ikke - og drømmen kan gå i opfyldelse på Ærø.

De mange legepladser på Ærø er blot en af grundene til, at øen er et oplagt sted at holde ferie for børnefamilier. Legepladserne er forskellige mht. legeredskaber og aktiviteter, men mange af dem har grillplads og et grønt område, hvor de voksne kan slappe af, mens børnene brænder energi af.

Kommer I til Ærø i slutningen af juli, kan I opleve Ærø Jazz Festival i Ærøskøbing.

I Vitsøhus Permakulturanlæg kan man blive meget klogere på planter, krydderurter, grøntsager, blomster og landlig bebyggelse.

Holder man ferie på Ærø får man både komfort og oplevelser i uberørt natur - her mangler intet.

Året rundt er der fine fiskepladser langs Ærøs kyster.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 60 sommerhuse