Emne nr.: 090-55236

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det passer til jeres ønsker. Hvad har størst betydning for jer, når I booker et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt op til jer.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker, er det væsentligt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Et sommerhus med plads til 30 personer er et oplagt valg, når du er i gang med at planlægge en større familiesammenkomst eller et hyggeligt ophold for en større gruppe. Hvad enten det er det ene eller det andet, der er aktuelt for netop dig, kan du være sikker på, at alle får en skøn oplevelse. Der er god plads i og omkring jeres sommerhus - og selvfølgelig også let adgang til oplevelser i nærområdet. Med et sommerhus i denne kategori får I samtidig virkelig gode muligheder for i den grad at forkæle jer selv. I mange af sommerhusene vil der nemlig være enten en pool eller et aktivitetsrum med sjove og udfordrende spil. I kan også gå efter den fulde pakke og vælge et sommerhus, med begge dele.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Da Fyn ligger lige midt i Danmark, er det nemt at komme hertil fra hele landet.

I kan prøve bridgewalking i luftige højder over Lillebælt på den gamle Lillebæltsbro. Et eventyr der finder sted 60 meter over den danske Østersø.

I Terrariet Vissenbjerg kan man møde Skandinaviens største samling af insekter, skorpioner, krybdyr, padder og edderkopper.

På Dansk Jernbanemuseum i Odense kan Fyns yngste feriegæster sælge togbilletter på børnebanegården og øve sig ved signalhuset.

Ved Fyns nordkyst finder I Bogense, der har øens største marina, som både har en smuk fiskerihavn og en børnevenlig sandstrand med en dejlig legeplads.

Turister kan se havnebyen Assens i år 1900 i miniatureformat i det seværdige miniby-projekt Assens Miniby, hvor I kan se de detaljerede gamle bindingsværkshuse.

Sankt Knuds Kirke er navnet på Odense Domkirke. Det gotiske bygningsværk fra det 11. århundrede er en af landets største kirker.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af prisgarantien, når du booker dit sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 10 sommerhuse