Emne nr.: 339-30050
Emne nr.: 339-30050

Tag væk fra de vante rammer i et sommerhus, hvor I for alvor kan slappe af. Brug tiden på at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i nærområdet. Nu har I langt om længe en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I bestemmer jer for at leje.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på en lang række forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der passer til din familie.

Når søgningen er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på uden videre over nettet - nemt og enkelt.

Du kan til hver en tid booke et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har brug for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo gennem længere tid? Vi har årelang erfaring i at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne er i gang.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større anlægsopgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har brug for det. Vi har mange års erfaring med at løse denne form for opgaver og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan udforme et løsningsforslag, der imødekommer netop dine behov, både når det handler om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe den midlertidige indkvartering vil være aktuel.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af landet gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, det drejer sig om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der imødekommer dine ønsker.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Står du overfor en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus omkring din bopæl. Du kan booke op til 5 uger på nettet.

Hvis det er umuligt at afslutte dit projekt i løbet af 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid booke op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan flytte ind i jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Slagelse online her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt behov for et andet sted at bo?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold opstå på sådan en måde, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tænke på, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således brug for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på Feline Holidays finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse i hele landet. Du kan uden videre leje et sommerhus i en periode på op til 5 uger direkte over nettet. I mange tilfælde er der imidlertid behov for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Slagelse i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at flytte ind i den bolig, I drømmer om? I sådan en situation er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du straks booke det sommerhus, du helst vil have her på hjemmesiden.

Hvis du har brug for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et forslag til en løsning, der passer til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Er du i gang med at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du i gang med den afgørende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er et ophold på nogle uger i et sommerhus en god løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan til enhver tid booke op til 5 uger direkte her på Feline Holidays. Hvis du ønsker mere end det, er det også muligt. Kontakt os, så udarbejder vi en løsning, der passer nøjagtigt til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på midlertidig indkvartering. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt leje dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, udformer vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nært familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man gerne vil være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en fin form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har brug for mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Slagelse er et gammelt vikingeområde, og derfor kan I lære meget om vikingerne og deres historie her.

Den smukke kystregion inviterer jer på rolige gåture. Det lidt kuperede landskab gør det muligt at tage på nogle lette strækninger, hvor I kan nyde den vidunderlige ro.

Slagelse er især kendt for sin overdådige kulturarv. Mange kunstnere har slået sig ned her og der er konstant adskillige vekslende kunstudstillinger. Ydermere huser det Røde Tårn mange gamle skulpturer, der kan ses.

Ikke langt fra Slagelse ligger Østersøstrandene ved byen Korsør. Her kan du tilbringe en dejlig dag ved havet sammen med familien, og I kan bade, solbade eller bygge sandslotte.

Hvis vejret er dårligt, bør I helt bestemt besøge svømmehallen i Slagelse, så selv hvis det regner behøver I ikke at undvære en dukkert i det kølige vand.

Hobbyfotografer bør bestemt også besøge Slagelse, og I kan nemt fylde jeres hukommelseskort med billeder af det indtryksgivende og beroligende landskab.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til den laveste pris her på siden. Som kunde hos os er du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 102 sommerhuse