Emne nr.: 090-50246

I kan glæde jer til en dejlig ferie med mange skønne ferieoplevelser, når turen går til Fyn i uge 31. Glæd jer til at komme af sted og nyde, at ingen af jer har travlt, fordi I har lagt hverdagen bag jer.

Mængden af sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning for, hvor gode muligheder du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de sommerhuse, der er ledige i uge 31.

I bestemmer helt selv, hvad ferieprogrammet skal indeholde, når I booker et sommerhus. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, I gerne vil opleve. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I ender med at booke.

Det har rigtig meget at sige, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus på fyn uge 31”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på få minutter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er kendetegnet ved adskillige marker, enge og skove, og bliver ikke kaldt for "Danmarks Have" for ingenting.

Som den største bisonfarm i Europa, har Ditlevsdal Bison Farm 400 eksemplarer af det mægtige dyr. Bisonfarmen inviterer jer både på individuelle ture og foredrag, og til at besøge gårdens butik og restaurant.

I Fredericia lige på den anden side af Lillebælt kan man beundre den historiske miniby, der er en kopi for forholdet 1:10 af byen og bymuren, som den så ud i 1849. Husene, møllerne og skibene er rige på detaljer og virkelig flotte.

I kan prøve bridgewalking i luftige højder over Lillebælt på den gamle Lillebæltsbro. Et eventyr der finder sted 60 meter over den danske Østersø.

Æbelø ud for den nordfynske kyst er ubeboet af mennesker. Man kan gå derover til fods, og det er en fornøjelse at møde den uberørte natur og dyrene i deres naturlige omgivelser.

Midt i Odense ligger en smuk og fredelig park ved navn Munke Mose. Parken er det dejlig sted at slappe af, gå en tur eller nyde picnikkurven.

Den attraktive ferieø Fyn er, takket være sit 1000 km lange stinetværk, perfekt at udforske på cykel.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være omfattet af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 163 sommerhuse