Emne nr.: 121-70-6015

Et sommerhus kan opfylde mange behov. Her er plads til såvel at slappe af og til at være aktive. Nyd tiden sammen i det sommerhus, I foretrækker, og skab den ferie I drømmer om.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus på fyn uge 29” er det af stor betydning for dig, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det øger nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der matcher dine ønsker. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er netop, hvad du får her på portalen; vi har nemlig altid det største udvalg.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Hele familien kan roligt begynde at glæde sig til de mange udflugter og oplevelser, som venter i lokalområdet omkring jeres sommerhus i uge 29. Det bliver simpelthen skønt at komme af sted hjemmefra i visheden om, at I har alverdens tid til at være sammen.

Mængden af sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning for, hvor gode muligheder du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de forskellige sommerhuse, der er ledige i uge 29.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Da Fyn ligger lige midt i Danmark, er det nemt at komme hertil fra hele landet.

I Zoo i Odense kan man opleve mere end 2000 dyr af mange forskellige arter. Zooen er opdelt i spændende temaer, der er inddelt i de forskellige kontinenter.

Sankt Knuds Kirke er navnet på Odense Domkirke. Det gotiske bygningsværk fra det 11. århundrede er en af landets største kirker.

I Faaborg kan I nyde den karakteristiske atmosfære af de gamle fynske handelsbyer med deres historiske bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Faaborgs moderne bybillede inkluderer i dag mange fine butikker, restauranter og caféer.

Et besøg på Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg tager jer med tilbage til Kong Christian IV's tid. Oplev de herskabelige bygninger, de storslåede parkanlæg og ta' gerne en picknikurv med.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets laveste pris her på siden. Som kunde hos os er du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 16 sommerhuse