Emne nr.: 090-45778

I har alle behov for at komme på en velfortjent ferie, så det siger sig selv, at der også skal være plads til hunden i det sommerhus, du nu leder efter. Der er overhovedet ingen tvivl om, at I alle vil elske at slippe væk fra hverdagen og i stedet slappe af i og omkring jeres hyggeligt indrettede og skønt beliggende sommerhus.

Her på Feline Holidays får du til hver en tid de bedste muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, hvor husdyr gerne må komme med, som imødekommer dine krav. Forklaringen er, at vi altid tilbyder det største udvalg af denne særlige type sommerhuse. Fordelen for dig er, at du sparer tid, fordi det ikke er nødvendigt at finde og overskue flere forskellige hjemmesider. I stedet kan du fokusere på at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens ønsker, her på Feline Holidays.

Ferien er noget, hele familien går og glæder sig til i lang tid. Jo mere hektisk hverdagen er, jo større bliver behovet for ferie - og jo længere synes man, at der går, til man endelig kan komme af sted. Men det er hele ventetiden værd. I jeres sommerhus er der tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i lokalområdet.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue mange forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når jagten er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen gennemført. Det klares på uden videre online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På Ærø er man langt væk fa hektisk aktivitet og trafik, og her finder man rammerne for en afslappende og afvekslende ferie.

Kommer I til Ærø i slutningen af juli, kan I opleve Ærø Jazz Festival i Ærøskøbing.

I Ommel møder man ægte landsbyidyl med stråtækte huse og to små havne.

To gange dagligt kan man tage med postbåden fra Marstal til den lille ø Birkholm. Tager man hensyn til digerne og vildtbestanden, kan man gå tur på øen og nyde freden og naturen.

Moderne kunst og gamle traditioner får hånd i hånd på Ærø. Begge dele kan opleves på kunstgallerier, hjemstavnsmuseer og i private rammer.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 30 sommerhuse