Emne nr.: 045-20131
Emne nr.: 045-20131

Det er altid dejligt at opleve Mols, og det gælder selvfølgelig også i uge 30. Glæd jer til en herlig uges ferie i jeres foretrukne sommerhus.

Din drøm om en dejlig ferie i uge 30 er lige kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på siden får du nemlig altid det største udvalg af de forskellige sommerhuse, som det kan lade sig gøre at booke i uge 30. For dig betyder det overblik og sparet tid, at du kan se mulighederne ét sted - så kan du koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker.

Et sommerhus er et super godt valg til den forestående ferie. I vil helt sikkert nyde opholdet i jeres hyggelige sommerhus. Her får I alle muligheder for at tilrettelægge jeres ferie, sådan at den opfylder jeres individuelle ønsker.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue en lang række forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De mange små bugter med flade sandstrande og skønne naturområder er kendetegnet for kysten på Mols.

Ud til Ebeltoft Bugt ligger de familievenlige sandstrande Femmøller. Strandene har det fineste sand og fladt roligt vand, hvor børnene vil elske at plaske og lege.

Området Femmøller er grundlagt omkring drift af vandmøller.De historiske møller og små bindingsværkshusepryder stadigt stedet.

I Lyngsbæk er stranden rigtig fin, og man kan cykle på en rute langs kysten.

På vandreturen rundt i Mols Bjerge kan man støde på kvæg af den gamle skotske race Galloway. Kvæget er landskabspleje, da de forhindrer den oprindelige natur i at blive tilgroet af egeskov.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til den billigste pris her på domænet. Som kunde her på siden bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 148 sommerhuse