Emne nr.: 045-20131
Emne nr.: 045-20131

Det er altid skønt at opleve Mols, og det gælder selvfølgelig også i uge 29. Glæd jer til en herlig uges ferie i jeres sommerhus.

Her på portalen finder du altid det største udvalg af sommerhuse til uge 29. Det er en fordel for dig, fordi du herved får de bedste muligheder for at få opfyldt de ønsker og krav, du har til indretning og beliggenhed.

Ferietid er familietid. Den travle hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen, for andre end du kan være på jagt efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Under ferien på Mols lægger man hurtigt hverdagen bag sig. Den overvældende natur indbyder til afslapning samt cykel- og vandreture.

Den 137 meter høje Agri Baunehøj er den højeste bakke på Mols. Man kan parkere ved bakkens fod, og herfra går der vandrestier ud i landskabet.

Området Femmøller er grundlagt omkring drift af vandmøller.De historiske møller og små bindingsværkshusepryder stadigt stedet.

I den nordøstlige del af Mols begynder Nationalparken Mols Bjerge. Området er ideelt til udflugter, og overalt er der de skønneste udsigtspunkter med udsyn over Østersøen.

Havet omkring Mols er meget fiskerigt, og derfor kan man være heldig at se marsvin tæt på kysten. De lille hvalart er nem at kende på den markante rygfinne, og i modsætning til delfiner, springer de ikke.

Intet sted ligger stierne i Mols Bjerge tættere end mellem Femmøller og Fuglsø. Den unikke natur gør det muligt at kombinere bjerg- og strandferie.

På stranden ved Lyngsbæk løber Møllenåen ud i havet. Vandet her er så rent, at her er masser af bækørreder - til stor glæde for lystfiskerne.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 50 sommerhuse