Emne nr.: 045-43026
Emne nr.: 045-43026

Et sommerhus er et super godt valg til den kommende ferie. I vil med garanti nyde opholdet i jeres hyggelige og skønt beliggende sommerhus. Her får I alle muligheder for at tilrettelægge jeres ferie, sådan at den opfylder jeres individuelle ønsker.

I din søgning efter et sommerhus har det væsentlig betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, hele året.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Et sommerhus til 30 personer er et rigtig godt valg, når familie og/eller venner skal samles til et særligt arrangement, en højtid eller en speciel begivenhed. Her er der rigelig plads til jer alle. I stedet for at bekymre jer om, hvorvidt der er stole og senge nok til alle, kan I fokusere på den særlige anledning, der har bragt jer sammen til at starte med. Det kan betale sig at holde godt øje, når I booker et sommerhus til 30 personer. Ofte vil der være en speciel facilitet, som I sammen kan få mange gode timer til at gå med. Nogle sommerhuse har egen spa eller swimming pool, mens andre har billardbord eller bordtennis. Det vil alt sammen være beskrevet i detaljer i beskrivelsen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Sydspidsen af Djursland er præget af smalle langtanger, halvøer og rolige bugter. En af disse halvøer er Mols med det smukkeste bakkelandskab.

Går udflugten til Sletterhage fyr, kan I glæde jer over, at der sælges is og kaffe ved parkeringspladsen. Det perfekte sted til en eftermiddagspause.

Det kan varmt anbefales at besøge gårdcaféen Holmegaard i den nordlige del af Knebel Bugt. Her kan man smage friskbagte brød og kager og nyde en kop kaffe af friskmalede bønner. I butikken kan man foruden brød og kaffe købe andre hjemmelavede specialiteter som marmelade, flødeboller og sennep samt salt fra Mariager og meget meget mere.

Området Femmøller er grundlagt omkring drift af vandmøller.De historiske møller og små bindingsværkshusepryder stadigt stedet.

Mols er et spændende og unikt landskab, hvor udsigten over havet kæmper med den yppige vegetation om ens opmærksomhed.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1 sommerhuse