Emne nr.: 090-43352

Når du vælger et sommerhus til ferien eller weekendturen, kan du være sikker på, at der ligger mange dejlige timer med familien eller vennerne forude. Om I foretrækker aktiviteter og oplevelser i lokalområdet eller I hellere vil hygge jer i det sommerhus, I har lejet, er helt op til jer.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der passer til din familie.

Efter at søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Du finder sommerhuse med pool i rigtig mange ferieområder. Derfor er det afgørende for din søgning efter det helt rigtige sted, at du får et overblik over alle mulighederne på én portal. Det er netop den service, vi giver dig. Intet andet sted er så mange sommerhuse med pool samlet på én portal. Det giver dig de bedste chancer for at få opfyldt alle de krav, der er til det sommerhus, I gerne vil have. Nemt og hurtigt.

En ferie i et sommerhus med pool betyder ferie på første klasse. Det gælder, uanset hvilket område I vælger at tage til, og uanset hvilken årstid der er tale om. Klimaet i poolafdelingen er altid dejligt varmt, og I har selvfølgelig fri adgang til den, når som helst det passer ind i jeres program. Nyd varmen, hyg jer i vandet og glæd jer over, at I for en gangs skyld ikke har travlt, men derimod har tid til hinanden.

Der er ingen faste regler om, hvor længe ferien skal vare; det er helt og holdent op til dig. Du kan sagtens booke 1-2 uger i det sommerhus, der er din favorit - men en miniferie eller et weekendophold er også muligt. Når familien lige trænger til at trække stikket, er 3-4 dage i et sommerhus med pool lige, hvad der mangler.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afvekslende ferie i de smukkeste omgivelser på familievenlige Fyn, som har romantiske byer og hyggelige sommerhuse.

Odense er hjemstedet for den kendte forfatter H.C. Andersen, hvis livsværk bliver vist i billeder og beretninger på museet af samme navn i byens historiske kvarter.

Nord for Faaborg indbyder det kuperede naturområde Svanninge Bakker med sine tætte skove og over 125 forskellige plantearter til lange vandreture.

I frilandsmuseet Den Fynske Landsby kan man opleve, hvordan man levede på Fyn i det 18. og 19. århundrede. Bindingsværkshuse, sågar et ægte gadekær, landbrugsmaskiner og levende dyr er med til at gøre historien levende.

I Zoo i Odense kan man opleve mere end 2000 dyr af mange forskellige arter. Zooen er opdelt i spændende temaer, der er inddelt i de forskellige kontinenter.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 55 sommerhuse