Emne nr.: 090-39098

Kom væk fra de hjemlige rammer i et sommerhus, hvor I virkelig kan slappe af. Anvend tiden til at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i lokalområdet. Nu har I langt om længe en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I ender med at leje.

Det er vigtigt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde lige præcis det sommerhus, der matcher jeres ønsker. Hvad det punkt angår kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne sommerhuse.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Er I på udkig efter et sommerhus med ekstra luksuriøs indretning? Så er et sommerhus med spa det perfekte valg. Der er ikke nogen tvivl om, at I vil få nogle hyggelige stunder i et sommerhus med spa.

På Feline Holidays finder I et stort udvalg af sommerhuse, hvor I kan nyde at have jeres egen private spa. Udvælg netop jeres favorit blandt vores mange sommerhuse med spa.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er 80 km lang og 65 km bred, og her finder man de smukkeste naturområder.

Nord for Faaborg indbyder det kuperede naturområde Svanninge Bakker med sine tætte skove og over 125 forskellige plantearter til lange vandreture.

Mød mægtige bisoner på Ditlevsdal Bison Farm i Morud. Her kan de besøgende komme helt tæt på de store dyr i prærievogne.

I Fredericia lige på den anden side af Lillebælt kan man beundre den historiske miniby, der er en kopi for forholdet 1:10 af byen og bymuren, som den så ud i 1849. Husene, møllerne og skibene er rige på detaljer og virkelig flotte.

I Terrariet Vissenbjerg kan man møde Skandinaviens største samling af insekter, skorpioner, krybdyr, padder og edderkopper.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 254 sommerhuse