Emne nr.: 090-31705
Emne nr.: 090-31705

Det bedste ved at leje et sommerhus er, at man hurtigt føler sig hjemme. Den individuelle indretning og alle de oplevelser, der venter jer i nærområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har udvalgt jer, helt unik.

I din søgning efter ”sommerhus med pool juelsminde” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Når familien har behov for en ferie på første klasse, er et sommerhus med pool det helt rigtige valg. Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo bedre chancer har du for at få opfyldt alle dine ønsker. Hvad det angår er du kommet til det helt rigtige sted; her på hjemmesiden finder du nemlig altid det største udvalg af de luksuriøse sommerhuse med pool.

Fri adgang til jeres egen pool døgnet rundt er et sikkert hit. Der er på det nærmeste garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at bruge meget tid i pool'en.

Hvad enten du er i gang med at planlægge et kortere eller et længere ophold, kan I roligt se frem til en ferie på første klasse. Det er ikke nødvendigt at finde en hel uge; 3-4 dage er for eksempel meget passende til en miniferie eller et (forlænget) weekendophold.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Juelsminde er en meget velegnet ferieby til børnefamilier, da der udover den smukke natur også er mange attraktioner og seværdigheder i området.

Det er værd at se Aarup Mølle, som ikke ligger langt fra Juelsminde. Møllen ligger i skoven ved en idyllisk å, og har masser af plads til en afvekslende udflugt med hele familien.

Juelsmindes maleriske lystbådehavn er et skønt sted til en spadseretur.

En aktivitet du altid kan deltage i, i Juelsminde, er takket være de fremragende forhold, windsurfing.

Hvis du, under en ferie i Juelsminde, gerne vil tilbringe en dag på stranden og elsker, når der er liv omkring dig, er en tur til Storstranden helt perfekt.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 19 sommerhuse