Emne nr.: 130-D87104
Emne nr.: 130-D87104

Når du vælger et sommerhus til ferien eller weekendturen, kan du være helt sikker på, at der ligger mange skønne timer med familien eller vennerne forude. Om I foretrækker aktiviteter og oplevelser i lokalområdet eller I hellere vil hygge jer i det sommerhus, I har lejet, er helt op til jer.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved forøger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Når søgningen er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen på plads. Det klares på ingen tid over nettet - nemt og enkelt.

Et sommerhus med havudsigt er til hver en tid garanti for en herlig ferie. I kommer til at bo I skønne omgivelser og vil altid have nem adgang til stranden. Samtidig er der naturligvis også nem adgang til gåture og udflugter i lokalområdet.

Jo flere sommerhuse med havudsigt du får at vælge mellem, jo bedre chancer har du for at finde frem til præcis det sommerhus, der vil danne den ideelle ramme om jeres næste ferie. Hvad det angår er du kommet til det helt rigtige sted. Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der tilbyder så stort et udvalg af sommerhuse med havudsigt, som vi gør. Det er oven i købet legende let at booke dit sommerhus - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mellem Vejle Fjord og Horsens Fjord på en landtange ud i Østersøen ligger det fredfyldte Juelsminde.

Skovområdet Hoved Skov ligger nord for Juelsminde, og er et område, hvor I kan tilbringe masser af tid i naturen og slappe helt af.

Lad hvilen falde over jer og slendre en tur gennem den hyggelige by. Kig ind i de små butikker og glæd jer over freden og roen.

Også familiens børn vil påskønne det smukke landskab ved Juelsminde.

Bjerre Mølle er en meget interessant bygning tæt på Juelsminde. Det er en af de ældste møller i området, og den gør indtryk med sin flotte stand.

Juelsminde og omegn krydses af mange veludviklede vandrestier, der er ideelle til en vidunderlig vandretur rundt i byen sammen med hele familien.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på domænet. Som kunde her på domænet er du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 105 sommerhuse