Emne nr.: 090-30978

Du kan roligt glæde dig til et skønt ophold sammen med familien i det sommerhus, du falder for. Ferien er noget ganske specielt, først og fremmest fordi at der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen. Et sommerhus er den ideelle ramme, fordi I får hundrede procent frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

I din jagt på et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når søgningen er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen overstået. Det klares på ingen tid online - nemt og enkelt.

Stå op til lyden af bølgernes brusen, når I lejer et sommerhus med havudsigt. Uanset hvilket sommerhus med havudsigt I beslutter jer for, vil I stensikkert nyde den meditative ro og stemning, der automatisk lægger sig over denne slags sommerhuse.

I et sommerhus med havudsigt er I aldrig langt fra stranden, hvor I kan gå tur, lege i sandet, flyve med drage og spille bold. Lej et sommerhus med havudsigt på Feline Holidays og få det største udvalg - til hver en tid!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den skønne natur på Ærø rummer stor mangfoldighed; bakkede landskaber, vide enge, ensomt beliggende strande, langtanger og stejle kyster.

Ta' familien med på cykeltur på Ærø og oplev den skønne natur på nærmeste hold. Øen har mere end 100 km afmærkede ruter, og cykler kan lejes i Marstal, Ærøskøbing og Søby.

Stranden ved Søby er særdeles velegnet til børnefamilier på grund af den fine hvide sandstrand og det lave vand i den rolige bugt. Derudover er der også en skøn legeplads på stranden.

De muntre kulørte strandhuse er et af Ærøs kendetegn. Der er i alt 74 af slagsen spredt over hele øen.

Vil I gerne være aktive, når I holder ferie, er der masser af tilbud på Ærø.

Overfyldte strande og tratikkaos skal man lede længe efter på Ærø. I stedet lokker charmerende småbyer, hyggelige møder med de lokale, grønne skove og bølgende enge.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 35 sommerhuse