Emne nr.: 160-D3130
Emne nr.: 160-D3130

Et sommerhus er det optimale valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastsætter selv rammerne for dagens program, der kan indeholde alt fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus juelsminde uge 30”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Hele familien kan glæde sig til en afslappende ferie i uge 30. Det er altid spændende at komme til Juelsminde, hvor der venter mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Feline Holidays giver dig altid det største udvalg af de sommerhuse, det er muligt at leje i uge 30. Det giver dig overblik over mulighederne, og det sparer tid, at du ikke er nødt til at finde og overskue forskellige hjemmesider i din søgning efter ”sommerhus juelsminde uge 30”.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den smukke by Juelsminde er, på grund af sin placering langs kysten, meget idyllisk og er et perfekt sted til en afvekslende og sjov familieferie.

Talrige cykelstier, som går gennem meget smukke landskaber, gør Juelsminde til et paradis for cyklister, der elsker at cykle i smuk natur.

Det er ideelt at tage på udflugt til Teglværkssøen, hvor der er mange smukke picnicborde, som inviterer jer til at dvæle og slappe af med hele familien.

Hvis du, under din ferie i Juelsminde, vil på en afvekslende vandretur, er det meget anbefalelsesværdigt at vandre i det kuperede terræn i Stouby-Grund skoven.

Hvis du, under en ferie i Juelsminde, gerne vil tilbringe en dag på stranden og elsker, når der er liv omkring dig, er en tur til Storstranden helt perfekt.

En afslappende tur gennem Juelsminde midtby med de mange små interessante butikker er et hyggeligt foretagende, og meget anbefalelsesværdigt.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 57 sommerhuse