Emne nr.: 090-67363
Emne nr.: 090-67363

Hele familien kan glæde sig til en afstressende ferie i uge 29. Det er altid spændende at komme til Juelsminde, hvor der venter mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 29. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Lad valget falde på et sommerhus, når det er tid til at booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at slappe af i skønne omgivelser og komme væk fra hverdagen. Et sommerhus er det oplagte valg, når der skal ske noget nyt.

I din søgning efter ”sommerhus juelsminde uge 29” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, giver det ingen mening at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mellem Vejle Fjord og Horsens Fjord på en landtange ud i Østersøen ligger det fredfyldte Juelsminde.

Landskabet ved Juelsminde er malerisk med bugternes hvide sandstrande og de små skovområder.

Også familiens børn vil påskønne det smukke landskab ved Juelsminde.

Det er værd at se Aarup Mølle, som ikke ligger langt fra Juelsminde. Møllen ligger i skoven ved en idyllisk å, og har masser af plads til en afvekslende udflugt med hele familien.

Hvis du vil glæde din børn under jeres ferie i Juelsminde, skal I besøge Glud frilandsmuseum, hvor I kan besøge en firelænget gård og se flere udstillingsværksteder.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 73 sommerhuse