Emne nr.: 090-06312
Emne nr.: 090-06312

Hele familien kan glæde sig til en afslappende ferie i uge 28. Det er altid spændende at komme til Juelsminde, hvor der venter mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Når du søger efter ”sommerhus juelsminde uge 28”, er det afgørende, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Det forbedrer nemlig dine muligheder for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted; Feline Holidays har nemlig altid det største udvalg af ledige sommerhuse i uge 28.

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, kan du i den grad se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige udflugter i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og enkelt her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet fokusere på at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del foregår nemt og enkelt online, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det afvekslende landskab med badestrande i bugterne, stejle skovklædte klinter og lystbådehavnen er der meget at foretage sig på en ferie i Juelsminde.

Det er værd at se Aarup Mølle, som ikke ligger langt fra Juelsminde. Møllen ligger i skoven ved en idyllisk å, og har masser af plads til en afvekslende udflugt med hele familien.

Hvis du, under din ferie i Juelsminde, vil på en afvekslende vandretur, er det meget anbefalelsesværdigt at vandre i det kuperede terræn i Stouby-Grund skoven.

Særligt As Hoved pynt nær Juelsminde, er et fremragende sted at tage hen for lystfiskere.

Juelsminde og omegn krydses af mange veludviklede vandrestier, der er ideelle til en vidunderlig vandretur rundt i byen sammen med hele familien.

Flere og flere af områdets feriegæster benytter sig af muligheden for at cykle i ferien. Det er også en skøn måde at komme vidt omkring på, og så kan hele familien være med.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets billigste pris her på domænet. Som kunde her på hjemmesiden bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 97 sommerhuse