Emne nr.: 130-D87104
Emne nr.: 130-D87104

Book et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, uforglemmelige oplevelser og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie!

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus juelsminde strand”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

At finde dit sommerhus er selvfølgelig et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Et sommerhus ved stranden er det perfekte valg, når du søger efter et udgangspunkt for familiens kommende ferie. Uanset hvilket ferieområde turen går til, er nem adgang til en strand altid en stor fordel. Der vil altid være en lang række sommerhuse at vælge mellem, fordi langt de fleste befinder sig tæt ved enten havet eller en sø. Derfor er der også rigtig gode chancer for at finde netop det sommerhus, I drømmer om.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vidunderlige strande og en natur, der inviterer jer til at tage på opdagelsesture, er med til at karakterisere byen Juelsminde, som ligger i et af de skønneste områder i Østjylland.

Det danske industrimuseum i Horsens, ikke langt fra Juelsminde, har mange fascinerende udstillinger, der imponerende fortæller historien om Danmarks industrialisering.

Stranden Sandbjerg Vig i Juelsminde er et roligt sted, hvor I kan nyde at være rekreative og bade.

Hvis I er på sommerferie i Juelsminde, bør I bestemt overveje at besøge Middelalderfestivalen i Horsens, der finder sted hvert år i august. Hele byen bliver pyntet op til begivenheden.

Hvis du, under en ferie i Juelsminde, gerne vil tilbringe en dag på stranden og elsker, når der er liv omkring dig, er en tur til Storstranden helt perfekt.

Palsgaard Gods nær Juelsminde, er omgivet af skov og imponerer med en imponerende slotspark, hvor gå nogle dejlige ture.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 69 sommerhuse