Emne nr.: 160-D3012
Emne nr.: 160-D3012

Du kan vælge dit sommerhus med plads til 12 personer i visheden om, at her kan 2-3 familier sagtens få en vellykket, fælles ferie. Der er fin plads omkring jer, og I kan nemt tage på ture i området omkring jeres sommerhus. En anden fordel ved sommerhuse i denne størrelse er, at en god del af dem har swimming pool. Det betyder, at du får væsentligt nemmere ved at finde et sommerhus med den luksus, det er, at I får adgang til jeres egen pool.

Et sommerhus er et super godt valg til den næste ferie. I vil med garanti nyde ferien i jeres hyggeligt indrettede sommerhus. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den er tilpasset jeres individuelle ønsker.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved øger du nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine behov. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har fundet netop det sommerhus, der imødekommer dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Havnestemning og bøgeskove er med til at gøre Juelsminde til et populært og afslappende feriested.

Der er mange muligheder for at tage på strand- og pickniktur ved Juelsminde. Ved strandene er der både bord-bænke sæt og badebroer.

Bjerre Mølle er en meget interessant bygning tæt på Juelsminde. Det er en af de ældste møller i området, og den gør indtryk med sin flotte stand.

Hvis I gerne vil have jeres hund med på ferie, er den velkommen langt de fleste sommerhuse i området.

Hvis du, under din ferie i Juelsminde, vil på en afvekslende vandretur, er det meget anbefalelsesværdigt at vandre i det kuperede terræn i Stouby-Grund skoven.

I området er der flere restauranter og caféer, hvor man kan nyde friskfangede fisk.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 5 sommerhuse