Emne nr.: 090-31705
Emne nr.: 090-31705

Det bedste ved at leje et sommerhus er, at man hurtigt kommer til at føle sig hjemme. Den individuelle indretning og alle de oplevelser, der venter jer i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har besluttet jer for, helt enestående.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og enkelt her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når din søgning efter ”sommerhus juelsminde 10 personer” er ved at være ved vejs ende, fordi du har fundet nøjagtig det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Et sommerhus med plads til 10 personer er det oplagte valg, når en større familie skal på ferie. Det vil i mange tilfælde også være muligt at tage et par bedsteforældre med. Med et sommerhus i denne størrelse får I god plads omkring jer og nem adgang til dejlige ferieoplevelser. Med valget af et sommerhus med plads til 10 personer får du et sommerhus med alle nødvendige faciliteter og god plads til alle. Samtidig befinder lejeprisen sig stadig i den nedre del af spektret, så du får en skøn ferie til en go’ pris.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En varm atmosfære og adskillige naturskønheder der er værd at se, er med til at sikre, at ferien i Juelsminde er en uforglemmelig oplevelse.

Bjerre Mølle er en meget interessant bygning tæt på Juelsminde. Det er en af de ældste møller i området, og den gør indtryk med sin flotte stand.

Hvis du, under en ferie i Juelsminde, gerne vil tilbringe en dag på stranden og elsker, når der er liv omkring dig, er en tur til Storstranden helt perfekt.

Særligt As Hoved pynt nær Juelsminde, er et fremragende sted at tage hen for lystfiskere.

Hvis du vil glæde din børn under jeres ferie i Juelsminde, skal I besøge Glud frilandsmuseum, hvor I kan besøge en firelænget gård og se flere udstillingsværksteder.

Juelsmindes meget behageligt udformede 18-hullers golfbane, er et sted hvor I kan slappe af og spille en omgang golf i maleriske omgivelser.

De mange familievenlige sandstrande, som ikke ligger langt fra centrum, inviterer jer til at slappe af i de smukke omgivelser.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 28 sommerhuse