Emne nr.: 130-D87108
Emne nr.: 130-D87108

Lej et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, herlige udflugter og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie!

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det sommerhus, der matcher dine krav, har det væsentlig betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den østjyske by Juelsminde, har min sin charmerende stemning alt hvad man kan forvente af en skøn feriedestination.

Der er mange muligheder for at tage på strand- og pickniktur ved Juelsminde. Ved strandene er der både bord-bænke sæt og badebroer.

Mange kunsthåndværkere har slået sig ned både i og omkring Juelsminde. De ofte meget tiltalende værker bliver udstillet i mange atelierer og forskellige værksteder.

Talrige cykelstier, som går gennem meget smukke landskaber, gør Juelsminde til et paradis for cyklister, der elsker at cykle i smuk natur.

De mange familievenlige sandstrande, som ikke ligger langt fra centrum, inviterer jer til at slappe af i de smukke omgivelser.

Lad hvilen falde over jer og slendre en tur gennem den hyggelige by. Kig ind i de små butikker og glæd jer over freden og roen.

Det er værd at se Aarup Mølle, som ikke ligger langt fra Juelsminde. Møllen ligger i skoven ved en idyllisk å, og har masser af plads til en afvekslende udflugt med hele familien.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 334 sommerhuse