Emne nr.: 090-39098

I kan glæde jer til en dejlig ferie med mange skønne ferieoplevelser, når turen går til Fyn i uge 33. Glæd jer til at komme af sted og nyde, at ingen af jer har travlt, fordi I har lagt den travle hverdag bag jer.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 33. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Ferietid er familietid. Den travle hverdag er sat på pause, der er ingen af jer, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

I din søgning efter et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du har fundet det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Da Fyn er forbundet med resten af landet med hhv. Storebælts og Lillebælts broen, er det nemt at komme til og fra øen.

Den store legeplads med klatrebane i skovbunden i haven til Egeskov Slot, er en særlig attraktion, der vil få børnenes hjerter til at slå hurtigere.

Tag en tur på skinnecyklerne fra Assens til Tommerup-Glamsbjerg, hvor I cykler igennem den smukke fynske natur. Det er uden tvivl en oplevelse for hele familien.

Hvert år i august finder den sensationelle blomsterfestival sted i Odense - en lysende farvepragt i harmoni med gribende Open Air-koncerter.

I Terrariet Vissenbjerg kan man møde Skandinaviens største samling af insekter, skorpioner, krybdyr, padder og edderkopper.

De lange, fine sandstrande med det rolige vand ved Tørresø og Hasmark er velegnede til en badeferie sammen med hele familien, og inviterer jer til at gå ture på stranden.

Odense er hjemstedet for den kendte forfatter H.C. Andersen, hvis livsværk bliver vist i billeder og beretninger på museet af samme navn i byens historiske kvarter.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 161 sommerhuse