Emne nr.: 090-38372

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det opfylder jeres ønsker. Hvad har størst betydning for jer, når I lejer et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt op til jer.

I din jagt på et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted.

Hele familien kan glæde sig til en afstressende ferie i uge 32. Det er altid spændende at komme til Fyn, hvor der venter mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Når du er ved at arrangere en ferie i uge 32, har det stor betydning, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Jo flere, jo bedre - det forøger nemlig dine muligheder for at finde det perfekte sted. Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i uge 32, så her får du de bedste muligheder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afvekslende ferie i de smukkeste omgivelser på familievenlige Fyn, som har romantiske byer og hyggelige sommerhuse.

I Faaborg kan I nyde den karakteristiske atmosfære af de gamle fynske handelsbyer med deres historiske bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Faaborgs moderne bybillede inkluderer i dag mange fine butikker, restauranter og caféer.

I Fredericia, et smut over Lillebæltsbroen, ligger Madsby Legepark med masser af sjov for hele familien. Det udendørs legeland er gratis, og her er underholdning nok til en hel dag.

Æbelø ud for den nordfynske kyst er ubeboet af mennesker. Man kan gå derover til fods, og det er en fornøjelse at møde den uberørte natur og dyrene i deres naturlige omgivelser.

I Jernalderlandsbyen Odins Odense får man et spændende indblik i, hvordan man levede i jernalderen. Her er mange aktiviteter for børnene.

Odense er hjemstedet for den kendte forfatter H.C. Andersen, hvis livsværk bliver vist i billeder og beretninger på museet af samme navn i byens historiske kvarter.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 203 sommerhuse