Emne nr.: 130-G51022

Hele familien kan glæde sig til en afstressende ferie i uge 28. Det er altid spændende at komme til Fyn, hvor I får nem adgang til mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Når du søger efter ”sommerhus fyn uge 28”, er det afgørende, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Det forøger nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der matcher dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted; Feline Holidays har nemlig altid det største udvalg af ledige sommerhuse i uge 28.

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens behov. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afvekslende ferie i de smukkeste omgivelser på familievenlige Fyn, som har romantiske byer og hyggelige sommerhuse.

Midt i den fredfyldte by Bogense løber der en idyllisk å, og runestenen vidner i dag om den forgange vikingetid.

I Fredericia lige på den anden side af Lillebælt kan man beundre den historiske miniby, der er en kopi for forholdet 1:10 af byen og bymuren, som den så ud i 1849. Husene, møllerne og skibene er rige på detaljer og virkelig flotte.

Ta' ud på både smuk og hyggelig tur med det historiske skib M/S Helge og oplev de danske kyster fra søsiden.

I Faaborg kan I nyde den karakteristiske atmosfære af de gamle fynske handelsbyer med deres historiske bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Faaborgs moderne bybillede inkluderer i dag mange fine butikker, restauranter og caféer.

En udflugt til Dansk Jernbanemuseum i Odense garanterer en masse sjov for hele familien. Her kan I indtage de gamle damplokomotiver og personbiler.

Ta' med på en guided Bridgewalking tur på Den Gamle Lillebæltsbro. Foruden en helt fantastisk udsigt får I interessante fakta om broen og naturen omkring den.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 54 sommerhuse