Emne nr.: 084-M64585

Det er meget vigtigt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er ved at organisere familiens kommende miniferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for, at de forskellige ønsker og krav, I har, bedst kan blive til virkelighed. På ingen anden portal finder du så mange sommerhuse til miniferie samlet på ét sted som hos Feline Holidays. Det skaber overblik, det sparer tid, og det er nemt og enkelt.

Vi råder altid til, at du søger efter sommerhuse med min. 3 overnatninger. Det er der to gode grunde til. Den første er, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, bliver langt større. Den anden er, at prisen mange gange vil være den samme, hvad enten du vælger 2 eller 3 overnatninger.

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I bestemmer jer for, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som bare venter på at blive udforsket.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der matcher dine behov, er det vigtigt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst giver dig det største udvalg af sommerhuse.

Når din søgning efter ”sommerhus fyn miniferie” er ved at være ved slut, fordi du har fundet nøjagtig det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen gennemført, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er Danmarks tredje største ø i Østersøen. Øen har et imponerede landskab med milde bakker, stejle skråninger og dybe kløfter.

Den attraktive ferieø Fyn er, takket være sit 1000 km lange stinetværk, perfekt at udforske på cykel.

Museerne i Egeskov Slot har en bemærkelsesværdig samling af veteranbiler og motorcykler i alle aldre.

Tag en tur på skinnecyklerne fra Assens til Tommerup-Glamsbjerg, hvor I cykler igennem den smukke fynske natur. Det er uden tvivl en oplevelse for hele familien.

Smørmose Strand på Thurø ved Svendborg ligger er naturskønne omgivelser og er et yndet udflugtsmål for børnefamilier.

I kan se lokale havdyr i Fjord og Bælt eventyr- og forskningscenter i Kerteminde, hvor I kan se dyrene blive fodret.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en stor indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 555 sommerhuse