Emne nr.: 130-G53114

Du kan altid leje et sommerhus op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan genhuses gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne bliver udført.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der skulle være behov for det. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver og har gennem mange år hjulpet en lang række firmaer med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan lave et løsningsforslag, der matcher netop dine krav, både når det handler om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe den midlertidige indkvartering vil være aktuel.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af Danmark gennem længere tid? Så har vi løsningen. Med et meget stort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, det drejer sig om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der opfylder dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Det er muligt at booke op til 5 uger online.

Hvis det er umuligt at gøre dit projekt færdigt i løbet af 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken landsdel du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid booke et sommerhus op til 5 uger online. Hvis du har behov for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt før, der er mulighed for, at I kan overtage jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har behov for en periode til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Fyn online her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut behov for tag over hovedet?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold komme på sådan en måde, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der altså brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på portalen finder du et enormt udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Du kan når som helst leje et sommerhus i en periode på op til 5 uger direkte over nettet. I mange tilfælde er der dog behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu er muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Fyn i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at flytte ind i den bolig, I drømmer om? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du blot booke det sommerhus, du helst vil have her på hjemmesiden.

Hvis du har behov for mere end det, er det også muligt. Kontakt os nu, så laver vi gerne et løsningsforslag, der er særligt tilpasset til netop din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Er du i gang med at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du nået til den afgørende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan til enhver tid leje op til 5 uger online. Hvis du ønsker mere end det, er det også en mulighed. Kontakt os, så laver vi en løsning, der passer nøjagtigt til dine specifikke krav.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig godt bud på midlertidig indkvartering. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt booke dit sommerhus online. Hvis du har brug for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nært familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en oplagt form for midlertidig indkvartering. Hvis du har brug for hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I falder for, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Da Fyn ligger lige midt i Danmark, er det nemt at komme hertil fra hele landet.

I Funky Monkey Park i Odense er der trætopsbaner i særklasse. Uandet alder og færdigheder er her klatrebaner for alle.

Besøg vandslottet Egeskov og oplev forgangne tiders storhed og charme. De smukke renæssancebygninger og det storslåede haveanlæg gør et uforglemmeligt indtryk.

Ta' ud på både smuk og hyggelig tur med det historiske skib M/S Helge og oplev de danske kyster fra søsiden.

Danmarks Fugle Zoo hører til på en fynsk bondegård. Med omkring 50 hektar naturskønne omgivelser og omkring 800 fugle er zooen en af verdens største med speciale i fugle.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 341 sommerhuse