Emne nr.: 084-M64585

I et sommerhus til 24 personer er der plads til jer alle. Denne type sommerhuse har en kapacitet på 4-6 familier. Når man lejer et sommerhus i denne kategori, er der plads til store armbevægelser og masser af hjerterum, både til dem der nyder tiden sammen, og dem der trænger til at trække sig tilbage og være lidt alene. Nogle gange må man godt forvente lidt mere af ferien. I et sommerhus til 24 personer er det ikke sjældent, at I vil finde en swimming pool, en spa eller en sauna. Det kan også være, at huset byder på et aktivitetsrum med sjove familiespil såsom dart eller bordfodbold. Læs altid beskrivelsen på det sommerhus, I har udset jer. Så ved I, hvad I kan forvente at finde I jeres sommerhus.

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det passer til familiens ønsker. Hvad betyder mest for jer, når I lejer et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og aldeles op til jer.

Det har rigtig meget at sige, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus fyn 24 personer”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Da Fyn er forbundet med resten af landet med hhv. Storebælts og Lillebælts broen, er det nemt at komme til og fra øen.

Danmarks Fugle Zoo hører til på en fynsk bondegård. Med omkring 50 hektar naturskønne omgivelser og omkring 800 fugle er zooen en af verdens største med speciale i fugle.

Det smukke slot Langsø Slot på Nordfyn kan desværre kun betragtes udefra, men det skønne omgivelser med skov, det lille kapel og søen er et yndet udflugtsmål. Lige i nærheden ligger en golfbane i naturskønne opgivelser.

I Fredericia, et smut over Lillebæltsbroen, ligger Madsby Legepark med masser af sjov for hele familien. Det udendørs legeland er gratis, og her er underholdning nok til en hel dag.

Oplev Europas største bisonfarm med mere end 400 af de imponerende amerikanske dyr. Ditlevsdal Bison Farm tilbyder noget så eksklusivt som bisonsafari om sommeren - en ferieoplevelse af de helt store.

I Fredericia lige på den anden side af Lillebælt kan man beundre den historiske miniby, der er en kopi for forholdet 1:10 af byen og bymuren, som den så ud i 1849. Husene, møllerne og skibene er rige på detaljer og virkelig flotte.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være dækket af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 14 sommerhuse