Emne nr.: 130-G51270

Når I er flere familier eller sæt af venner, der gerne vil afsted sammen, er et sommerhus med plads til 22 personer det perfekte valg. Glæd jer til de oplevelser, der venter i lokalområdet, og til at hygge jer i det sommerhus, der opfylder jeres krav til indretning og beliggenhed. Der vil desuden tit være et aktivitetsrum og/eller en poolafdeling i det sommerhus med plads til 22 personer, du er faldet for. Sommerhuse i denne størrelse byder på et gennemført ophold, som I alle i den grad kan glæde jer til.

Et sommerhus er et rigtig godt valg til den forestående ferie. I vil helt sikkert nyde opholdet i jeres hyggelige sommerhus. Her får I alle muligheder for at tilrettelægge jeres ferie, sådan at den matcher jeres individuelle ønsker.

I din søgning efter ”sommerhus fyn 22 personer” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gået igennem, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sine 2985 km2 er Fyn Danmarks næststørste ø - kun overgået af Sjælland

Smørmose Strand på Thurø ved Svendborg ligger er naturskønne omgivelser og er et yndet udflugtsmål for børnefamilier.

Lige på den anden side af Lillebælt i Fredericia ligger det store indendørs legeland Dinoland. Et godt udflugtsmål på en regnvejrsdag.

Møntergården i Odense er et kulturhistorisk museum. Oplev den smukke hovedbygning fra år 1646 og ta' på en rejse tilbage i Danmarks historie.

Danmarks Fugle Zoo hører til på en fynsk bondegård. Med omkring 50 hektar naturskønne omgivelser og omkring 800 fugle er zooen en af verdens største med speciale i fugle.

Sankt Knuds Kirke er navnet på Odense Domkirke. Det gotiske bygningsværk fra det 11. århundrede er en af landets største kirker.

I Bogense kan man se en lille kopi af den berømte statue "Manneken Pis", der står i Bruxelle. Statuen er en gave fra en taknemlig konsul.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være dækket af prisgarantien, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 15 sommerhuse