Emne nr.: 084-M65701

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan du i den grad se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til afslappende udflugter og oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis det sommerhus, der imødekommer dine behov, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

I et sommerhus med plads til 18 personer kan I nemt være 3-4 familier samlet. Glæd jer til nogle herlige dage, hvor hele banden kan samles under samme tag og glæde sig til de oplevelser, der venter forude. I vil ofte finde et aktivitetsrum med sjove og udfordrende spil, når I booker et sommerhus i denne størrelse. Det er heller ikke usædvanligt, at der er en pool, så der er meget I kan glæde jer til.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sin placering lige midt i landet er Fyn på mange måde, også kulturelt og trafikmæssigt, landets midtpunkt. Her er der alle muligheder for at få en god ferie.

Vovehalse i alle aldre kan glæde sig til at besøge Gorilla Park i Svendborg. Her er der trætops-klatrebaner og parkour i flere sværhedsgrader.

I Jernalderlandsbyen Odins Odense får man et spændende indblik i, hvordan man levede i jernalderen. Her er mange aktiviteter for børnene.

I Bogense kan man se en lille kopi af den berømte statue "Manneken Pis", der står i Bruxelle. Statuen er en gave fra en taknemlig konsul.

I Funky Monkey Park i Odense er der trætopsbaner i særklasse. Uandet alder og færdigheder er her klatrebaner for alle.

En af de helt store attraktioner på Fyn er Vikingemuseet Ladby ved Kerteminde. Blandt de imponerende arkæologiske fund kan man her se et vikingeskib fra år 925. Skibet var en vikingefyrstes grav og fundet er af international format.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 27 sommerhuse