Emne nr.: 160-E2003

Miniferier er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er selvfølgelig helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til oplevelser og aktiviteter i lokalområdet, står alle muligheder åbne.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig fint i forhold til, at din søgning efter sommerhus fyn 12 personer miniferie har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af skønne miniferier. Det er en væsentlig fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde netop den miniferie, der matcher dine krav.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den miniferie, der matcher familiens ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Du er netop kommet et stort skridt tættere på at gøre drømmen om en dejlig miniferie til virkelighed. Det har sin forklaring deri, at du her på Feline Holidays altid finder det største udvalg af miniferier, hvor der er mulighed for at vælge miniferie. Det er nemt og enkelt - og det sparer dig bunker af tid, at du kan nøjes med at kigge ét sted.

Et godt tip er, at du søger på miniferier med mindst 3 overnatninger. På den måde vil du nemlig få mange flere miniferier at vælge mellem, end hvis du søger på 2 overnatninger. I de fleste tilfælde vil du desuden opdage, at den ekstra overnatning ikke betyder, at prisen bliver højere.

Få det bedste ud af ferien, når I vælger en miniferie til 12 personer. Her er der plads til at I kan samles omkring morgenmaden, inden dagens oplevelser. Det er en rigtig fin løsning at deles om en miniferie og derfra tage på individuelle ture og udflugter. Så sikrer I, at alle ferieønsker bliver hørt og opfyldt. Samtidig får du bedre mulighed for at vælge en miniferie med pool, når vi er oppe i denne størrelse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er en del af region Syddanmark. Øen har en maritim charme, og imponerer med historiske lokalsamfund med uberørte strande.

Besøg vandslottet Egeskov og oplev forgangne tiders storhed og charme. De smukke renæssancebygninger og det storslåede haveanlæg gør et uforglemmeligt indtryk.

Odense er hjemstedet for den kendte forfatter H.C. Andersen, hvis livsværk bliver vist i billeder og beretninger på museet af samme navn i byens historiske kvarter.

Det smukke slot Langsø Slot på Nordfyn kan desværre kun betragtes udefra, men det skønne omgivelser med skov, det lille kapel og søen er et yndet udflugtsmål. Lige i nærheden ligger en golfbane i naturskønne opgivelser.

Fra Middelfart kan I tage på den mest interessant sejltur langs de fynske kyster, nemlig en "marsvintur" med Geleasen Aventutra. Takket være den tilstedeværende lytteenhed ombord, kan I lytte med til marsvinenes indbyrdes kommunikation.

Mød mægtige bisoner på Ditlevsdal Bison Farm i Morud. Her kan de besøgende komme helt tæt på de store dyr i prærievogne.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af miniferier til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de miniferier, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer en miniferie gennem os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den miniferie, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din miniferie, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til den miniferie, du er på jagt efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 50 sommerhuse