Emne nr.: 130-G51807

Et sommerhus er det oplagte valg, når tiden igen er inde til at samle familie eller venner. Om det blot er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine krav. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Uanset hvilket sommerhus med plads til 11 personer, du bestemmer dig for, kan du være sikker på, at der er god plads til større familier - og måske også et par bedsteforældre. De forskellige sommerhuse i denne størrelse er det perfekte valg, når det er fælles oplevelser og udflugter, der står i toppen af ønskesedlen. For at undgå, at I sprænger feriebudgettet, er det en god ide at leje et sommerhus med plads til 11 personer. Med et sommerhus i denne størrelse får I nemlig et fornuftigt forhold mellem pris og størrelse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er kendetegnet ved adskillige marker, enge og skove, og bliver ikke kaldt for "Danmarks Have" for ingenting.

Hvert år i august finder den sensationelle blomsterfestival sted i Odense - en lysende farvepragt i harmoni med gribende Open Air-koncerter.

I kan prøve bridgewalking i luftige højder over Lillebælt på den gamle Lillebæltsbro. Et eventyr der finder sted 60 meter over den danske Østersø.

Midt i den fredfyldte by Bogense løber der en idyllisk å, og runestenen vidner i dag om den forgange vikingetid.

Besøg vandslottet Egeskov og oplev forgangne tiders storhed og charme. De smukke renæssancebygninger og det storslåede haveanlæg gør et uforglemmeligt indtryk.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 66 sommerhuse