Emne nr.: 130-D87115
Emne nr.: 130-D87115

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der venter jer en skøn ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

I din søgning efter ”sommerhus fjordvej juelsminde” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik får overblik over alle mulighederne.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen, for andre end du kan være ved at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ved Østersøen ligger Juelsminde, der tidligere havde en færgehavn med forbindelse til Sjælland.

Det er ideelt at tage på udflugt til Teglværkssøen, hvor der er mange smukke picnicborde, som inviterer jer til at dvæle og slappe af med hele familien.

I Juelsminde er der alt, man har brug for i ferien; supermarkeder, tankstation, pengeautomater og et bageri med selvbetjening.

Det er værd at se Aarup Mølle, som ikke ligger langt fra Juelsminde. Møllen ligger i skoven ved en idyllisk å, og har masser af plads til en afvekslende udflugt med hele familien.

Juelsmindes meget behageligt udformede 18-hullers golfbane, er et sted hvor I kan slappe af og spille en omgang golf i maleriske omgivelser.

Skovområdet Hoved Skov ligger nord for Juelsminde, og er et område, hvor I kan tilbringe masser af tid i naturen og slappe helt af.

Lystbådehavnen i Juelsminde er en af de ting, der er med til at sætte den helt specielle stemning i området. Havnen har plads til omkring 500 både, og i sommermånederne er der et lystigt leben på havnen.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 248 sommerhuse