Emne nr.: 130-G53114

Det er på ingen måde en udfordring at finde det sommerhus, der imødekommer jeres krav. Forklaringen er, at størsteparten af de forskellige sommerhuse er opført tæt ved vand; det giver dig det størst mulige udvalg. Når du har bestemt dig for et sommerhus, tager det kun et øjeblik at få overstået bookingen - og herefter kan I alle glæde jer, mens I venter på, at ferien begynder.

Ferien er noget, hele familien går og glæder sig til i lang tid. Jo mere travlt man har i hverdagen, jo større bliver behovet for ferie - og jo længere synes man, at der går, til man endelig kan komme af sted. Men det er det hele værd. I jeres sommerhus har I tid til hinanden, og til alle de ferieoplevelser, der venter jer i nærområdet.

I din søgning efter ”sommerhus første række fyn” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er kendetegnet ved adskillige marker, enge og skove, og bliver ikke kaldt for "Danmarks Have" for ingenting.

Det er altid spændende at tage på en udflugt til et af de mere end 100 slotte og herregårde, der er spredt over hele øen.

Nyborg Slot fra det 12. århundrede har haft stor politisk betydning gennem tiderne. Slottet ligger lige ud til Storebælt, så et besøg her kan oplagt kombineres med en tur ned til vandet, hvor man er helt tæt på den imponerende Storebæltsbro.

I Jernalderlandsbyen Odins Odense får man et spændende indblik i, hvordan man levede i jernalderen. Her er mange aktiviteter for børnene.

I kan prøve bridgewalking i luftige højder over Lillebælt på den gamle Lillebæltsbro. Et eventyr der finder sted 60 meter over den danske Østersø.

Tag tilbage til vikingetiden ved en tur til den enestående skibsgrav ved Kerteminde. Skibsgraven vurderes til at være 1000 år gammel.

Skandinaviens største jernbanemuseum ligger i Odense. Børn som voksne kan få mange timer til at gå her med at kigge på de skønne gamle tog.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 257 sommerhuse